Лілія Ребрик покинула маленьку Адель на тата і сестричок. Що трапилось? Ведуча пояснила свій вчинок

Телеведуча Лілія Ребрик у соцмережах розповіла про те, що… пішла з дому. Відзначила 4 місяці з дня народження доньки Аделіни і покинула її на тата і сестричок. Що сталося?

Ще декілька днів тому щаслива Лілія Ребрик відсвяткувала чотири місяці із дня народження наймолодшої донечки Аделіни, а сьогодні… мама покинула немовля. Чому ведуча “Ранку вдома” залишила дівчинку на тата і сестричок? Читайте подробиці в матеріалі від “Один Факт”.

Українська телеведуча та багатодітна мама Лілія Ребрик приголомшила новиною про те, що їй довелось поїхати з дому. Враховуючи те, що вона лише в березні цього року народила третю донечку і зараз немовляті потрібно якомога більше маминої уваги – рішення про відʼїзд далося Ребрик важко.

Лілія Ребрик розповіла, чому змушена була покинути новонароджену доньку
Лілія Ребрик розповіла, чому змушена була покинути новонароджену доньку

Справа в тому, що їй, як ведучій – потрібно було відправитись у перше після пологів робоче відрядження. Як-то кажуть: родина – родиною, а роботу ніхто не відміняв.

Тож, мама маленької Аделіни постала перед складним вибором. Або взяти донечку із собою в далеку далечінь, бо в чотири місяці вона ще зовсім маленька для того, щоб надовго розлучатись з мамою. До того ж, за власним зізнанням ведучої – вона годує Аделіну грудним молоком.

Або інший варіант – залишити дівчинку під наглядом старших сестричок і татуся, Андрія Дикого. Та й молока грудного в пляшечці залишити для принцеси.

Врешті решт на родинній нараді було вирішено: Лілія Ребрик поїде у робоче відрядження без Аделіни. Бо молочко можна й дома залишити, а ось дорога та спека малечі точно на користь не підуть.

Лілія Ребрик зізналась, що для неї було вкрай непросто залишити Аделіну вдома. Втім, вона його прийняла і відправилась у відрядження до Дніпра. Згодом в Stories Instagram Ребрик поділилась подробицями своєї поїздки. Виявляється, що розпочались зйомки нового сезону проєкту “Дочекаюсь” і саме через них Лілія Ребрик змушена була поїхати з рідної домівки в інше місто.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?