Рідна сестра Наталії Сумської одружилася з відомим українським актором: у них народилася донечка (ФОТО)

Скільки не надійся на чистий розум, але завжди потрібно прислухатись до серця та власних почуттів. Який вибір зробила та чим обирала сестра Наталії Сумської, серцем чи розумом?

Цікава історія кохання, яка почалась на новорічній вечірці. Так акторка Ольга Сумська познайомилась із Віталієм Борисюком, на вечірці спільних друзів. Актор на той час був ще одружений, а Ольга прийшла до друзів зі своїм хлопцем з яким пізніше одружилася.

Перший шлюб Ольги

Так першим чоловіком української акторки став Євген Паперний. Попри те, що у матері Ольги, Євген не викликав довіри, вона все-таки вийшла за нього заміж та народила донечку у цьому шлюбі. Антоніна продовжила справу батьків і також стала акторкою.

Здогадки матері Ольги Сумської, все ж підтвердились. Чоловік не був вірним Ользі та виправдав всю недовіру матері акторки. Ольга впевнилась у зрадах чоловіка, але й себе не називала святою.

Рідна сестра Наталії Сумської одружилася з відомим українським актором
Рідна сестра Наталії Сумської одружилася з відомим українським актором

Шлюб актори розірвали через 4 роки після одруження, Ольга пішла від Паперного до іншого актора – Віталія Борисюка. Фінальною точкою стало невтримне кохання актриси до свого коханця Віталія.

Коли Євген дізнався про причину розставання, мало не накинувся на молодого Борисюка. Адже вони працювали в одному театрі. Після того чоловіки ще довго не могли наладити стосунки, але згодом все стало спокійно.

Другий шлюб акторки

Так і трапилась романтична історія обох акторів яка переросла у шлюб. Пара виглядала щасливою, адже крім палкого кохання їх обʼєднувала любов до театру та кіно. Молодий Віталій Борисюк, швидко став найкращим партнером для акторки, а їх дует був феєричним.

Рідна сестра Наталії Сумської одружилася з відомим українським актором
Рідна сестра Наталії Сумської одружилася з відомим українським актором

Невдовзі пара одружилася, а вже у 2002-му році у шлюбі народилась донечка – Ганна Борисюк.

Дівчинка не стала вийнятком у сім’ї та продовжила акторську карʼєру у зірковій сімʼї. Ганна, зовнішньо дуже схожа на тата, та й за характером дівчина більш спокійна. Вона нещодавно закінчила театральний факультет Національного університету імені Карпенка-Карого, і тепер працює на сцені театру. Мати з донькою, навіть їздили у спільні гастролі, чим порадували публіку.

Рідна сестра Наталії Сумської одружилася з відомим українським актором
Рідна сестра Наталії Сумської одружилася з відомим українським актором

Подібні історії, показують на скільки важливо слухати своє серце та довіряти своїм почуттям. На прикладі Ольги Сумської та Віталія Борисюка, можна розгледіти, як кохання дарує нові, щирі та незабутні емоції.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?