Мамина копія: Ольга Мартиновська показала 8-річну доньку мандрівницю, яка повернулась додому з-за кордону

Ольга Мартиновська з "МастерШефу" показала свою 8-річну доньку та вразила тим, наскільки дівчинка схожа на неї. Віра – справжня копія зіркової мами не тільки зовні, але й за характером.

Шеф-кухар та переможниця третього сезону кулінарного шоу “МастерШеф” Ольга Мартиновська поділилась новими світлинами рідної доньки Віри. 8-річна дівчинка, яку вона народила від екс-чоловіка Івана Кобця – нещодавно повернулась із закордонної подорожі. І відразу поїхала на роботу до знаменитої мами.

В Stories Instagram Ольга Мартиновська пригадала, що під час вагітності – коли Віра ще була в її животі, вона працювала на “МастерШеф”. Після народження доньки вона продовжила роботу на тому ж місці – але вже з немовлям на руках.

Ольга Мартиновська показала доньку
Ольга Мартиновська показала доньку

Мартиновська зізналась – було складно. Доводилося доглядати за донькою одночасно зі зйомками, тулитися по гримерках та на столах суддів. Тому перебування в знімальних павільйонах для її дівчинки вже від народження стало нормою.

В одній зі своїх останніх Stories Ольга Мартиновська пожартувала, що готує з донечки нову ведучу “МастерШефу”. На світлині від зіркової мами дівчинка щиро посміхається та дивиться безпосередньо в камеру. Віра — справжня донька своєї мами. Вона схожа на Ольгу зовні, та й характер має вольовий та самостійний.

Нещодавно донька Мартиновської самостійно рушила за кордон, допоки мама була зайнята роботою в Україні. Дівчинка активно провела початок літніх канікул у місті Пеніш (Португалія). Разом з тамтешніми інструкторами вона вчилась підкорювати хвилі океану та познайомилась із новими друзями.

Ольга Мартиновська показала доньку Віру
Ольга Мартиновська показала доньку Віру

Ольга Мартиновська народила доньку в шлюбі з Іваном Кобцем. Шеф-кухар розповідала, що їх відносини розвивались доволі стрімко. Одруження, потім відразу – народження дівчинки та розлучення. Врятувати свій союз вони майже не намагались. Про те, що з екс-чоловіком в неї нічого не склалось – Мартиновська зовсім не шкодує. Жінка вірить, що все склалось лише на краще.

Нові статті

Схожі статті

Ірма Вітовська, Ахтем Сеітаблаєв та інші: відатні кінодіячі України отримали президентську нагороду

Відомі українські кінодіячі напередодні Дня українського кіно отримали особисті відзнаки від Президента України. Всього нагороди отримали 11 кінодіячів. Відповідний указ був підписаний 13 вересня.

Ефектна фотосесія посеред інопланетного пейзажу: Ольга Мартиновська з “МастерШефа” знайшла трактор На Марсі

Суддя з "МастерШефу" Ольга Мартиновська показала нові фотографії зі свого відпочинку. Цього разу вона майнула подалі від Чорного моря і опинилась… посеред марсіанських пейзажів.

“Ми переїхали”: 30-річна дружина Віктора Павліка вперше провела екскурсію новою квартирою (ФОТО)

Нарешті здійснилась мрія бізнесвумен Катерини Репяхової та вона разом із Віктором Павлік і Михасиком переїхали до нової квартири - як вона виглядає?

Згадайте смак дитинства: як приготувати пухкий манник лише з 1 склянки сметани – швидко та дешево

Манник вийде нереально смачним, навіть якщо ви зовсім не вмієте готувати - рецепт пухкої та ніжної випічки лише з однієї склянки сметани. Покроково.