Відірватись не зможете від цієї смакоти! Як приготувати малосольні кабачки за 20 хвилин – рецепт

Якщо вам набридли малосольні огірки, то спробуйте такі кабачки: що потрібно для приготування легкої консервації, якою ви будете насолоджуватись взимку та не тільки.

Чи пробували ви колись приготувати малосольні кабачки? Ця страва відзначається натуральним смаком овоча та мінімальним вмістом солі, що робить її вишуканим додатком до будь-якого столу. Тож давайте рвзом з вами спробуємо її приготувати7

Інгредієнти:

  • 2,5 кг кабачків
  • 1,5 л води
  • 3 ст. л. солі
  • 1 ст. л. цукру
  • 1 голівка часнику
  • 4 пучки кропу
  • 4 листки вишні

У процесі приготування малосольних кабачків важливо дотримуватися кількох кроків. Першим етапом є ретельне миття, висушування та очищення кабачків, а також промивання зелені. Далі кабачки потрібно нарізати на невеликі кубики або тонкі кружальця залежно від власних вподобань і стилю приготування.

Кулінари поділились оригінальним рецептом малосольних кабачків. Фото з YouTube-каналу @NataliMe
Кулінари поділились оригінальним рецептом малосольних кабачків. Фото з YouTube-каналу @NataliMe

Наступним кроком є підготовка банок для консервації. Банки слід простерилізувати: підготувати гарячу воду або використовувати духовку. Після цього в кожну банку кладуть листя вишні, пучки кропу та декілька зубчиків часнику для покращення смаку та аромату кабачків.

Після підготовки банок кабачки розкладаються в них щільним шаром. Наступним важливим етапом є приготування маринаду. Для цього в воді розчиняють сіль та цукор і ставлять на вогонь до кипіння. Після закипання маринад одразу знімають з вогню.

Кулінари поділились оригінальним рецептом малосольних кабачків. Фото з YouTube-каналу @NataliMe
Кулінари поділились оригінальним рецептом малосольних кабачків. Фото з YouTube-каналу @NataliMe

Гарячим маринадом заливають кабачки в банках, залишаючи місце для капронових кришок. Після заливки банки закривають кришками і залишають при кімнатній температурі на 12-14 годин. Цей період дозволяє кабачкам насолитися і пройти процес консервації.

Після необхідного часу консервації кабачки слід скуштувати. У разі необхідності додаткового соління банки залишають ще на 8-10 годин.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?