Головна зірка шоу “Холостячка” Ксенія Мішина розсекретила свій новий статус: “З прекрасним особистим життям”

У Ксенії Мішиної все ніяк не складалось з особистим життям навіть після шоу "Холостячка", але зараз акторка заявила, що у неї з цим все прекрасно: чи вільне серце зірки?

Ксенія Мішина відома не лише своїми талантами на екрані, а й своїм особистим життям. Акторка вихову сина самостійно, адже з чоловіками у неї не складалось. Мішина, будучи активною у соціальних мережах, час від часу натякає на стан своїх стосунків, що завжди викликає інтерес серед її підписників.

Ксенія Мішина розповіла, як у неї справи з особистим життям
Ксенія Мішина розповіла, як у неї справи з особистим життям

На питання щодо її стосунків, яке акторці поставили в соціальній мережі Instagram, вона відповіла, що є самодостатньою вільною жінкою з насиченим, прекрасним особистим життям. Вона не поспішає ділитися подробицями щодо свого сімейного життя, що є вже добре відомим фактом серед її шанувальників.

Ксенія Мішина розповіла, як у неї справи з особистим життям. Фото з Instagram @misha.k.ua
Ксенія Мішина розповіла, як у неї справи з особистим життям. Фото з Instagram @misha.k.ua

Ксенія Мішина пережила два великих романи в своєму житті – один з батьком її сина, особа якого залишається невідомою, інший же був з коміком Олександром Еллертом. На жаль, жодні з цих стосунків не завершилися історією, що це назавжди та “довго і щасливо”, і зараз акторка утримується від розповідей про своє особисте життя. Не дивно, що Мішина відчуває певну втомленість від того, що усі її досягнення в кар’єрі і особистих цілях часто знецінюються через відсутність стабільного партнера.

Ксенія Мішина розповіла, як у неї справи з особистим життям
Ксенія Мішина розповіла, як у неї справи з особистим життям

Мішина висловлює свою позицію щодо стереотипів щодо одруженості та особистого щастя жінок. Вона вважає, що питання типу “Якщо ти така красива та успішна, то чому одна?” є найбільш недоречним. Ксенія підкреслює, що ідея, ніби жінка вимушена шукати партнера, щоб почуватися повноцінною, є архаїчною й несправедливою.

Артистка наголошує на своїй самостійності і праві самостійно визначати своє щастя і роль у стосунках. Вона стверджує, що жінка є самостійною особистістю, яка має право вибирати свого партнера і визначати, наскільки глибокими будуть їхні стосунки. Мішина підкреслює, що такий вибір не робить її менш щасливою, адже особиста свобода і самовизначення є ключовими моментами її жіночого існування.

Нові статті

Схожі статті

“Близько 2.5 мільйонів”: хореограф Амадор Лопес приголомшив сумою боргу, який виплачує й досі – отакі танці

Амадор Лопес – україно-венесуельський співак, танцюрист та фехтувальник, який став відомим завдяки участі в розважальних шоу "Танці із зірками", "Фабрика зірок", "Танцюю для тебе" та "Майданс-2".

“Мені байдуже на пенсію”: 67-річна Оксана Білозір розсекретила свої заробітки – на життя вистачає

Оксана Білозір достатньо відверта зі своєю аудиторією, тож співачка вирішила розсекретити свої доходи, які вона має щомісяця - де артистка їх бере?

Зі Златою Огнєвіч не вийшло: куди зник переможець “Холостячки-2” Андрій Задворний – повністю змінив імідж

Андрій Задворний хоч і став переможцем "Холостячки-2", але йому так і не вдалося підкорити до кінця серце Злати Огнєвіч - як змінилось життя чоловіка?

“Від 30 до 50”: Катя Полтавська розсекретила суму аліментів, які Остапчук платить дітям від першого шлюбу

Третя дружина шоумена Вови Остапчука Катя Полтавська розповіла, скільки чоловік платить аліментів на дітей від першого шлюбу. Сума виявилась немаленькою.