“Дякую Всесвіту за наше почуття”: Ольга Сумська “окропила” ніжним словом свого коханого Віталія Борисюка

Акторка Ольга Сумська зізналась в коханні чоловіку Віталію Борисюку в день його народження. Скільки років виповнилось артисту і які ніжні слова знайшла для нього рідна дружина у святковий день?

Акторка українського театру та кіно Ольга Сумська зворушливо привітала коханого чоловіка Віталія Борисюка із його днем народження. Артист відсвяткував його 18 липня. Йому виповнився 61 рік.

В привітальному зверненні до коханого Ольга Сумська ніжно назвала його Вітасиком та додала:

Рідний, з днем народження! Дякую Всесвіту за наше почуття!

Окрім вітальних слів та світлин артистка також оприлюднила у соціальних мережах відео, на якому показала найкращі моменти свята та супроводила цю добірку світлин улюбленою піснею іменинника.

Ольга Сумська привітала Віталія Борисюка з днем народження
Ольга Сумська привітала Віталія Борисюка з днем народження

Ольга Сумська та Віталій Борисюк побралися законним шлюбом 28 років тому. В цьому році подружжя відсвяткували палладієве весілля.

В 2021-му році в Сумської та Борисюка була більш важлива родинна дата: срібне весілля. Тоді закохані вирішили… знов одружитися.

Тоді Ольга Сумська вдягнула весільну сукню, а Віталій Борисюк – святковий костюм.

Особливу увагу привертали обручки для молодят. Вони були незвичайними, прикрашеними дорогоцінними камінчиками. Каблучка Ольги Сумської була з діамантами та цитринами – як символ любові та вірності. Для чоловіка ж артистка обрала обручку з турмаліном (символом чоловічої сили).

До дня народження коханого Ольга Сумська обрала довгу літню сукню з різнокольоровими візерунками. Віталій Борисюк на святкових світлинах зʼявився в повсякденному одязі: жовтій футболці та джинсах.

Зіркове подружжя вирішили провести цей особливий день в обіймах один одного, прогулюючись літніми вулицями. Шанувальники пари в коментарях доєднались до вітань та щирих побажань іменнику. Віталію Борисюку бажали натхнення, багато родинного щастя і, звісно ж – миру.

Нові статті

Схожі статті

Вийде в 100 разів смачнішим, ніж магазинний: рецепт домашнього томатного соку на зиму за лічені хвилини

Обов'язково приготуйте його прямо зараз, вийде ну дуже смачно: рецепт домашнього томатного соку за лічені хвилини. Не лише економно, а й швидко.

Елітна квартира в центрі Києва: 50-річний Данилко показав свою квартиру на Хрещатику – не всім так жити

Андрій Данилко веде доволі приватний спосіб життя, але в рамках одного проєкту вирішив показати своє місце, де він спить щодня, зокрема квартиру в центрі столиці.

Непублічний зовсім: зірка 1+1 Іванна Онуфрійчук показала чоловіка-іноземця – переїхала з ним до Швейцарії

Життя Іванни Онуфрійчук кардинально змінилось після появи її чоловіка Алмаза, до якого вона переїхала в Швейцарію - як виглядає обранець телеведучої?

Пішла від чоловіка заради його друга: 34-річна Дорофєєва розповіла історію кохання з Мішею Кацуріним

У житті Наді Дорофєєвої стався неочікуваний поворот подій - співачка пішла до друга колишнього чоловіка Дантеса. Як саме почався роман артистки з Мішею Кацуріним?