Зрадили своїм партнерам заради одне одного: Христина Соловій розповіла, як закрутила роман з Жаданом

Христині Соловій довгий час приписували роман із Святославом Вакарчуком, а згодом із Сергієм Жаданом, який вони підтвердили: як почались стосунки артистів?

Христина Соловій поділилася деталями про свої стосунки з відомим письменником та співаком Сергієм Жаданом. Історія кохання між ними розпочалася в період повномасштабного вторгнення, коли вони стали помітними фігурами у медіапросторі. Незважаючи на те, що обидва вони були вже зайняті партнерами, вони знайшли спільну мову і почали активно спілкуватися як у віртуальному, так і в реальному житті.

Їхнє онлайн-спілкування швидко перетворилося на щось більше, ніж просто професійне співробітництво. Вони обмінювалися віршами, фотографіями, спільно творили мистецькі проекти, зокрема, Христина запросила Сергія на участь у зйомках кліпу “Юність”. Тим часом, Христина перебувала у стосунках, а Сергій був у шлюбі.

Христина Соловій розповіла про роман, який у неї був із Сергієм Жаданом
Христина Соловій розповіла про роман, який у неї був із Сергієм Жаданом

Цей несподіваний союз двох видатних артистів вразив їхніх прихильників і шанувальників, які уважно стежили за кожним їхнім кроком. Однак, незважаючи на інтенсивний розвиток їхніх стосунків, вони не змогли уникнути розриву, який став болісним для обох сторін.

Христина розповіла, що її почуття до Сергія не виявилися настільки міцними, щоб продовжувати будувати спільне майбутнє, і тому вона швидко закохалася в іншого чоловіка. Вона не розповіла про це прямо, але він дізнався сам. Христина підкреслила, що вони прийняли рішення йти своїми шляхами. Цей розрив був дуже болісним для обох і сильно підірвав її емоційний стан, що призвело до прийняття антидепресантів.

Христина Соловій розповіла про роман, який у неї був із Сергієм Жаданом
Христина Соловій розповіла про роман, який у неї був із Сергієм Жаданом

Щодо її стосунків з Сергієм, Христина пояснила, що завжди він був тим, хто вносив ініціативу в їхні стосунки і приймав більшість рішень. Вона визнала, що відчувала сором за те, що її почуття виявилися слабшими, ніж у нього, і вона відчувала, що має виконувати його бажання. Тепер Христина стверджує, що обидва бажають одне одному щастя і коли зустрінуться, обов’язково будуть вітатись.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?