“Вона мені зраджувала”: Олександр Пономарьов розповів про стосунки з Оленою Мозговою та чому розлучився

Олександр Пономарьов був одружений двічі та його стосунки не складались. Олена Мозгова була тією дружиною, у шлюбі з якою вони були однією з найміцніших пар - чому подружжя розлучилось?

Олександр Пономарьов розкрив особисті подробиці свого розлучення з Оленою Мозговою. У одному з інтерв’ю він пояснив, що причиною розриву стосунків з Оленою стала її зрада, яку він виявив через десять років спільного життя з продюсеркою. Вперше він спробував пробачити її, переконуючи себе, що може подолати та забути цю складну ситуацію. Однак історія повторилася, і Олександр зрозумів, що не здатен більше терпіти таку поведінку.

Артист зізнався, що справжньою проблемою було не лише втрата довіри, а й руйнування сімейного щастя. Він розповів, що виявився в ситуації, коли йому довелося двічі стикнутися з фактом зради, що лише підсилювало його відчуття підозри й розчарування.

Олександр Пономарьов розповів, якими були стосунки з екс-дружиною Оленою Мозговою
Олександр Пономарьов розповів, якими були стосунки з екс-дружиною Оленою Мозговою

Також він підтвердив чутки, що Олена Мозгова під час їхнього спільного життя утримувала роман з колишнім цивільним чоловіком та продюсером Гайтани Едуардом Клімом. Хоч і він не зазначив ім’я чоловіка, Пономарьов підкреслив, що був розчарований, коли дізнався про цю істину. Ці події стали для артиста важкими випробуваннями, але вони також дали йому силу розібратися у власних почуттях та стосунках.

Олександр Пономарьов розповів, якими були стосунки з екс-дружиною Оленою Мозговою
Олександр Пономарьов розповів, якими були стосунки з екс-дружиною Оленою Мозговою

Після розлучення Олени та Олександра їхня донька Євгенія переїхала до батька. Олександр визнав, що самотужки виховувати дівчинку було надзвичайно важко через відсутність жіночої підтримки.

Він згадував, як в магазинах Америки обирав перші бюстгальтери для Євгенії через месенджер Viber, спілкуючись з нею про різні моделі та розміри чашечок. Ці моменти підкреслили для нього важливість жіночої присутності у питаннях, пов’язаних із зростанням та розвитком дівчинки.

Відтак Олександр зазначив, що тепер розуміє всі стадії підліткового періоду у жінок, що стало для нього навчальним процесом та викликом одночасно.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?