Додому ні ногою: 36-річна Олена Шоптенко розповіла, чому не повернеться назад до України та де її чоловік

Танцівниця Олена Шоптенко виїхала з України та наразі проживає в Австрії зі своїм сином, але про чоловіка артистка нічого не розказує та й він не дає про себе знати: що відомо?

Танцівниця Олена Шоптенко зараз проживає за кордоном після того, як переїхала до Австрії через повномасштабне вторгнення. Вона живе там разом зі своїм 5-річним сином Олексієм. У новому інтерв’ю зірка зізналася, що, хоч і хотіла б повернутися до України, наразі не планує цього зробити.

Шоптенко розповіла, що іноді приїздить до Києва по роботі, але коли вона в Україні, свого сина везе до Польщі до бабусі. Вона визнала, що не привозила його до Києва, оскільки боїться за його безпеку. Про чоловіка танцівниця в інтерв’ю не згадувала, залишаючи його роль і статус невідомим.

Олена Шоптенко розповіла, чи планує повертатись назад до України
Олена Шоптенко розповіла, чи планує повертатись назад до України

Олена Шоптенко розповіла про значні зміни у своєму колі спілкування в Австрії. Вона зазначила, що нинішній період відрізняється від попереднього, коли вона ще жила в Україні. Олена поділилася, що вона проводить значно більше часу зі своєю дитиною, ніж раніше.

Згадуючи про своє оточення, Шоптенко зазначила, що з деякими людьми вона припинила спілкування, а з іншими змінила відносини, які стали більш глибокими та значущими. Нові люди з’явилися в її житті, й вони разом з Оленою перебудовують свої відносини на нових засадах.

Олена Шоптенко розповіла, чи планує повертатись назад до України
Олена Шоптенко розповіла, чи планує повертатись назад до України

Однак у цьому інтерв’ю варто зазначити одне відсутнє: Олена Шоптенко не згадала про свого чоловіка, Олексія Іванова. Це свідчить про певні зміни в її особистому житті після початку вторгнення. У її Instagram також немає ніякої інформації про нього.

Іванов зник зі своїх соціальних мереж. Останній запис на його сторінці був опублікований у березні 2022 року.

Нагадаємо, що Олексій Іванов одружився з танцівницею осінню 2016 року, а через два роки вони стали батьками сина, якого також назвали Олексієм. Це був другий шлюб для Шоптенко, яка раніше була у шлюбі з українським хореографом Дмитром Дікусаром.

Нові статті

Схожі статті

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?

“У неї проблеми з чоловіками”: відьма Марія Тиха висловилась про особисте життя 36-річної Лесі Нікітюк

Леся Нікітюк завидна холостячка, яка лише оприлюднювала інформацію, що якийсь час перебувала у вільних стосунках, але про єдиного обранця ніколи нічого не казала. Що відомо про особисте життя зірки?

Карʼєра на паузі: куди зникла зірка 2000-х Гайтана, яка здобула шалену популярність – давно не в Україні

Гайтана була однією з найзатребуваніших артисток кілька років тому, але свою популярність швидко втратила - де зараз перебуває співачка та чим займається?

Мінімум 7 мільйонів за особняк: 54-річна Ірина Білик похизувалась власним просторим заміським маєтком

Поп-діва Ірина Білик хоч і не знайшла своє справжнє кохання, але живе в задоволення у своєму розкішному будинку під Києвом - як же він виглядає?