Син хоче у спорт, а донька полюбляє творчість: Олена Кравець розповіла, ким мріють стати її діти-двійнята

Олена Кравець поспілкувалась у соцмережах із шанувальниками і відповіла на питання. Колишня акторка гумористичного шоу "Вечірний квартал" розповіла, ким хочуть стати її молодші діти, коли виростуть.

Екс-акторка гумористичного шоу “Вечірній квартал” Олена Кравець поза екранами – звичайна жінка. Вісім років тому, в серпні 2016 року, Олена Кравець стала багатодітною мамою. Зірка гумору народила двійнят – Катрусю та Іванка.

В цьому році молодшим сину та доньці Олени Кравець виповниться по 8 рочків. Їх зіркова мама не часто ділиться у соцмережах спільними фото. Однак останнім часом молодшенькі стали зʼявлятись у мами на сторінці регулярно. Прихильники творчості акторки мають можливість бачити кадри з літнього відпочинку, відео з Іванком у авторській програмі Кравець “Вдома поговоримо” на Youtube та багато інших родинних моментів.

В Stories Instagram Олена Кравець у вільний час відповідає і на цікаві питання стосовно молодших дітей. Зокрема, артистка повідомила, ким в майбутньому хочуть стати Іванко та Катруся. Один з користувачів спитав у знаменитості – ким саме мріють стати її діти-двійнята?

На це Кравець відповіла, що Іванко хоче стати відомим футболістом. Мрія Катрусі Кравець – реалізувати себе в творчості – стати художницею та дизайнером інтерʼєрів.

Олена Кравець розповіла, ким хочуть стати її молодші діти
Олена Кравець розповіла, ким хочуть стати її молодші діти

Олена Кравець народила молодших дітей-двійнят в зрілому віці, у 39 років. Зараз нащадки зірки радують знамениту маму своїми досягненнями та патріотизмом. Втім, клопоту з двійнятами теж вистачає.

Дітлахи в своєму віці – непосидючі і іноді засмучують маму. В минулому році, наприклад – Катруся каталася на самокаті, впала з нього та отримала травму. Через перелам руки дівчинці провели серйозну операцію, що змусило серйозно похвилюватись її батьків.

Олена Кравець зізнавалась, що виховання дітей – це неймовірно тяжко. З ними доводиться дорослішати, але в той же час двійнята стали для неї справжньою втіхою в сучасному складному світі.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?