Ольга Сумська вийшла в світ у волошковій сукні-пончо з жовтою бахромою вартістю 9 тисяч гривень (ФОТО)

Акторка Ольга Сумська прийшла на світський захід в Одесі у розкішній сукні волошкового кольору від українського бренду Mint. Вартість наряду – декілька тисяч гривень.

У суботу, 20 липня, акторка Ольга Сумська показалася на урочистому заході. Він був присвячений закриттю Одеського кінофестивалю в Києві.

Артистка обрала для світського рауту розкішну та довгу волошкову сукню-пончо, виготовлену із натурального шовку. Краї рукавів та поділу в зірковому наряді оздоблені жовтою довгою бахромою. Відповідне відео із заходу Ольга Сумська оприлюднила на своїй сторінці у соцмережі Instagram.

Основний образ артистка доповнила туфлями жовтого кольору на високих підборах. Також вона підібрала до вечірнього наряду клатч, прикрашений малюнком яскравих літніх квітів – соняшниками.

Сукня-пончо, в якій Ольга Сумська зʼявилася на світському заході – створена українським брендом одягу Mint. На офіційному сайті виробника ця модель є в наявності. Її вартість складає трохи менше, ніж 9 тисяч гривень. Точна ціна сукні, як в Ольги Сумської: 8750 гривень.

Mint – український бренд шовкового одягу, який пропонує українкам одяг модних і зручних фасонів. Продукція цього виробника відрізняється бездоганною якістю та ідеальною посадкою.

Компанія “Mint” має власне ательє, де шиють одяг за індивідуальними параметрами замовника. Кожна колекція модного бренду – це поєднання останніх модних тенденцій з ніжністю та легкістю повсякденного стилю.

Власники компанії розповідають, що її створення почалось із мрії. Вони бажали створити ідеальний шовковий топ з ніжного натурального матеріалу. Він повинен був мати комфортну довжину і пристойний виріз в області декольте.

Згодом “Mint” перетворився на справжню філософію жіночності, ніжності і грайливості.

Головне правило виробника на сьогоднішній день – це створювати лише ті речі, які хочеться носити із задоволенням.

Ольга Сумська в сукні-пончо від українського бренду Mint
Ольга Сумська в сукні-пончо від українського бренду Mint

І це дійсно так. Шовкова сукня “Бахрома” від “Mint” чудово доповнила творчий образ української Роксолани на світському заході з нагоди закриття Одеського кінофестивалю. Вона стала справжнім символом жіночності та української ідентичності.

Нові статті

Схожі статті

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”: 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із 29-річною Дашею Кацуріною – “Я в шоці”

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?

“У неї проблеми з чоловіками”: відьма Марія Тиха висловилась про особисте життя 36-річної Лесі Нікітюк

Леся Нікітюк завидна холостячка, яка лише оприлюднювала інформацію, що якийсь час перебувала у вільних стосунках, але про єдиного обранця ніколи нічого не казала. Що відомо про особисте життя зірки?