Віктор Павлік показав, як живе його 84-річна мама і назвав розмір її пенсії: скромні умови, але їй вистачає

Народний артист України Віктор Павлік показав, як виглядає його рідна мама. Олександрі Григорівні – 84 роки. Жінка живе в скромних умовах у містечку Теребовля на Тернопільщині.

Український співак Віктор Павлік нещодавно показав рідну матусю. Жінка, завдяки якій на світ народився майбутній відомий артист – живе на Тернопільщині. Олександрі Григорівні вже 84 роки і вона попри маленьку пенсію — зовсім не хоче, щоб знаменитий син їй допомагав.

Віктор Франкович завітав в гості до матусі у селище Теребовля і показав у соцмережах хатинку, де мешкає жінка. Житло в старенької пенсіонерки – доволі скромне. Така собі звичайнісінька хатинка, оформлена в автентичному українському стилі. Всередині стіни будинку побілені, а вхід на горище облаштований драбиною та сходинками з натуральної деревини.

Віктор Павлік та його мама, Олександра Григорівна
Віктор Павлік та його мама, Олександра Григорівна

Віктор Павлік показав, як зовні зараз виглядає його 84-річна мама. Співак вразив мережі неймовірною схожістю з цією жінкою. Артист розповів, що іноді – допомагає мамі фінансово. Хоча Олександра Григорівна – проти такої допомоги. Вона не хоче приймати кошти від рідних людей. І це – незважаючи на те, що пенсія у жінки – більш ніж скромна.

За словами Віктора Павліка – його мама щомісячно отримує від держави суму в розмірі… 1300-1500 гривень. Кожен місяць Олександра Григорівна витрачає близько 800 гривень на оплату комунальних послуг. Ще близько двохсот гривень в матусі співака йде на продукти харчування (хліб, молоко, масло та солодощі до чаю).

Віктор Павлік з мамою
Віктор Павлік з мамою

Співак розповів, що його маму зараз зовсім не цікавлять гроші. В її віці невеличкі суми коштів цілком задовольняють потреби старенької. Зі своєї пенсії Олександра Григорівна витрачає близько 100-200 гривень на оплату телефону та їжі.

Цих грошей, за словами співака – їй цілком вистачає. І хоча він дуже хоче допомагати мамі – вона відмовляється від будь-якої допомоги. Хоча й добре знає про великі заробітки знаменитого сина.

Нові статті

Схожі статті

Ефектна фотосесія посеред інопланетного пейзажу: Ольга Мартиновська з “МастерШефа” знайшла трактор На Марсі

Суддя з "МастерШефу" Ольга Мартиновська показала нові фотографії зі свого відпочинку. Цього разу вона майнула подалі від Чорного моря і опинилась… посеред марсіанських пейзажів.

“Ми переїхали”: 30-річна дружина Віктора Павліка вперше провела екскурсію новою квартирою (ФОТО)

Нарешті здійснилась мрія бізнесвумен Катерини Репяхової та вона разом із Віктором Павлік і Михасиком переїхали до нової квартири - як вона виглядає?

Згадайте смак дитинства: як приготувати пухкий манник лише з 1 склянки сметани – швидко та дешево

Манник вийде нереально смачним, навіть якщо ви зовсім не вмієте готувати - рецепт пухкої та ніжної випічки лише з однієї склянки сметани. Покроково.

Вийде в 100 разів смачнішим, ніж магазинний: рецепт домашнього томатного соку на зиму за лічені хвилини

Обов'язково приготуйте його прямо зараз, вийде ну дуже смачно: рецепт домашнього томатного соку за лічені хвилини. Не лише економно, а й швидко.