Стала на голову і поставила Мережу “на вуха”: Як Тіна Кароль побила всі рекорди за спортивною підготовкою?

Це під силу точно не кожному, навіть не всі спортсмени зможуть повторити, вміння Тіни Король: Як артистці вдається так вправно виконувати такого роду прийоми та почуватись комфортно?

Йога – це фізичні вправи які спрямовані не лише на нарощення м’язів, а й на зростання духовності. Ці практики скеровують правильне дихання, силу та спритність. Існує декілька видів йоги, а їх число коливається від основних чотирьох до 10-12 рівнів. Який з них обрала Тіна Кароль ?

Тіна Кароль вразила шанувальників своїм хобі. Співачка показала у соціальних мережах чим займається у вільний від роботи час та як вдосконалює свою фігуру. Повторити зможе не кожен, адже це не прості тренування у спортивній залі, а дійсно надважкий рівень навантаження.

На що здатна Тіна Кароль?

Українська зірка вже не вперше показує свої здібності у йозі і кожного разу все більше вражає своїми досягненнями у цьому спорті. Дивлячись на співачку можна помітити, що під час усіх прийомів вона почуває себе досить комфортно та з легкістю може виконувати різноманітні вправи, які під силу не кожному.

Тіна Кароль побила всі рекорди за спортивною підготовкою
Тіна Кароль побила всі рекорди за спортивною підготовкою

Тіна продемонструвала стійку на голові і розповіла, що займається найскладнішим рівнем йоги, який має назву – аштанга. Артистка не лише вправно стояла на голові, а й показала вищий рівень розтяжки, так зможуть точно не всі!

Під відео, де Тіна стоїть на голові багато коментаторів навіть не впізнали її. На початку видно, як співачка поставила телефон, але пізніше вона повернулась лицем в іншу сторону, а  підписники почали жартувати що це не Тіна. Проте в наступних відео, артистку було видно повністю у кадрі і тут вже не посперечаєшся.

Тіна Кароль побила всі рекорди за спортивною підготовкою
Тіна Кароль побила всі рекорди за спортивною підготовкою

Тіна тримає високий рівень, адже встигає все і всюди, вона постійно розвивається, пише пісні, активно веде соціальні мережі, колаборує із різними артистами, знімається у відео із багатьма блогерами, а тепер ще й займається найвищим рівнем йоги.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?