“Мені не хочеться говорити слово донька”: Власова розповіла, чому приховує свою 19-річну дитину від Костюка

Євгенія Власова вперше заговорила про свою 19-річну доньку Ніну, яку приховує від публіки тривалий час: що відомо про дівчину та чим вона займається?

Євгенія Власова поділилася деталями про свою 19-річну доньку Ніну, залишаючись обережною щодо викладення подробиць про її виховання. Артистка визнала, що вважає за краще утриматися від розповіді про особисте життя Ніни, оскільки дівчина в дитинстві стикнулася зі складними ситуаціями, пов’язаними з публічністю.

Євгенія Власова розповіла, чому приховує свою старшу доньку Ніну
Євгенія Власова розповіла, чому приховує свою старшу доньку Ніну

Євгенія Власова, під час одного зі своїх інтерв’ю, розповіла про відносини зі своєю 19-річною донькою. Вона висловила велику вдячність за самостійний розвиток та адаптацію своєї доньки до життя, зокрема за кордоном, хоча не конкретизувала країну.

Власова підкреслила, що завжди надавала своїй дитині свободу і підтримку у власних рішеннях. Вона підкреслила важливість підтримання не лише дружніх, але й довірливих стосунків з дітьми, оскільки, на її думку, батьки мають бути людьми, на яких завжди можна покластися. Артистка визнала, що не завжди знаходилася поруч, але завжди готова була підтримати доньку, коли цього потребувала.

Євгенія Власова розповіла, чому приховує свою старшу доньку Ніну

Євгенія Власова розповіла, чому приховує свою старшу доньку НінуЄвгенія Власова у своїх висловлюваннях підкреслила значення того, щоб не обмежувати дітей, а натомість спостерігати, як вони ростуть у вільних та самостійних індивідів. Вона підкреслила важливість того, що батьки мають бути підтримкою для своїх дітей у будь-який час. Ця взаємна довіра і взаєморозуміння, за словами Власової, є основою для міцних сімейних зв’язків.

Євгенія Власова розповіла, чому приховує свою старшу доньку Ніну
Євгенія Власова розповіла, чому приховує свою старшу доньку Ніну

Щодо її особистого життя, слід згадати, що Євгенія Власова народила доньку від колишнього продюсера Дмитра Костюка. Попри шалену романтичну історію, їхнє подружнє життя виявилося складним через численні зради з боку чоловіка. Ці обставини призвели до розлучення пари і припинення будь-якого контакту між ними.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?