Відголосок свого батька: Де проживає та чим займається 15-річний син Тіни Кароль – Веніамін у неї один

Після втрати чоловіка, тяжко виховувати сина самотужки, але Тіна Кароль, мужньо тримається не звертаючи уваги на усі перешкоди: Як виглядає та чим займається її єдиний син Веніамін Огір ?

Історія кохання однієї із найвідоміших українських артисток, досить сумна та вельми зворушлива. У 2008 році в продюсера Євгена Огіра та співачки Тіни Кароль народився син Веніамін. Цю пару брали у приклад та навіть називали однією з найміцніших в українському шоубізнесі. Проте у 2008 чоловік Тіни помер і найрідшою людиною в житті співачки став її єдиний син, якому на сьогоднішній день вже 15 років, в ньому вона завжди бачитиме свого коханого. На момент втрати батька від невиліковної хвороби, хлопчику було лише 4 роки.

Де проживає та чим займається 15-річний син Тіни Кароль – Веніамін
Де проживає та чим займається 15-річний син Тіни Кароль – Веніамін

Веніамін навчається вже дуже багато років у Великій Британії. За словами співачки, він надзвичайно розумний хлопець, якій слідкує за своїм навчання та намагається завжди тримати високу планку.

Багато питань ставили жінці на рахунок сина, але вона рідко відповідала, адже намагалась тримати їх з сином особисте життя поза камерами.

Тіна назвала свого сина “суперпрофесором” та не приховала, що хоче аби син був ерудований та дуже на цьому наголошує. Співачка розповіла, що Веніамін знає 3 мови окрім рідної української та хоче, щоб він міг ними вільно володіти. А також “муштрує” його, щоб  і математика теж була на рівні, хоча сама артистка не дуже любила цей предмет.

Де проживає та чим займається 15-річний син Тіни Кароль – Веніамін
Де проживає та чим займається 15-річний син Тіни Кароль – Веніамін

Веніамін зараз навчається у школі Repton Preparatory school, а проживає юнак в українській родині у Лондоні.

Веніамін не лише навчається та намагається бути лідером у знаннях серед однолітків, він також розвивається поза школою та намагається не відставати від матері й тримати своє тіло у формі. Хлопець займається українським народним танцем гопаком та фехтуванням. Також син пішов і у музичний напрям і шукає себе у грі на барабанах та захоплюється грою на фортепіано. Одразу видно, що хлопець шукає себе та намагається зайняти себе багатьма заняттями. Це досить складно, але він тримає рівень мами та займається особистим саморозвитком.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?