“Болюча тема”: Алла Кудлай висловилась про свою 37-річну похресницю Каменських. Чи спілкуються вони зараз?

Народна артистка України Алла Кудлай вперше за довгий час заговорила про свою похресницю Анастасію Каменських. Чи спілкується вона з нею зараз? І чому не хоче коментувати приватне життя зірки?

Народна артистка України і відома українська співачка Алла Кудлай поділилась емоціями щодо своєї похресниці. Давно відомо, що ця артистка стала хрещеною мамою для Анастасії Каменських. Чи спілкуються вони зараз і які взагалі відносини в хрещеної мами зі своєю похресницею?

Днями під час відвертої розмови з інтервʼюеркою Аліною Доротюк Алла Кудлай вперше за довгий час заговорила про свою зіркову хрещеницю. Під час спілкування співачка відреагувала на питання про Настю доволі різко.

Алла Кудлай зізналась, що ця тема в наш час для неї є досить болючою. Зокрема, артистка зазначила – в складні для України часи вона відмовляється будь-що коментувати про свою хрещену доньку. Також виконавиця зазначила, що російськомовний репертуар Насті Каменських – це виключно її справа. І до її пісень сама Алла Петрівна жодного відношення не має.

Алла Кудлай розповіла про спілкування з похресницею Каменських
Алла Кудлай розповіла про спілкування з похресницею Каменських

Алла Кудлай наголошувала в розмові на тому, що зараз вона вкрай рідко спілкується з Анастасією Каменських. Втім, причин охолодження в стосунках називати не стала.

Можна я не буду на це відповідати? – відповіла питанням на питання Алла Кудлай.

Співачка також розповіла, що зараз тема спілкування та й взагалі родинних відносин із Каменських для неї є дуже неприємною.

Не хочу і все – розставила усі крапки над “і” легенда української сцени, не ставши відповідати на незручні питання щодо похресниці.

Алла Кудлай не оминула увагою і свої стосунки із кумою та мамою Насті, Лідією Каменських. Тут, навпаки – між жінками збереглися теплі та дружні відносини. Вони спілкуються та підтримують дружній звʼязок.

Так, з Лідою спілкуємося. Іноді – повідомила Кудлай.

Незважаючи на охолодження стосунків з хрещеною донькою, в Алли Кудлай є, з ким поспілкуватись, окрім Каменських. Зокрема, зірка української естради зараз дуже тішиться дружбою зі своїм колегою та співаком Павлом Зібровим. Артисти тепло спілкуються один із одним, ходять в гості. Кудлай добре знайома із дружиною Зіброва, Мариною і тепло відзивається про неї.

Алла Кудлай розповіла про свої відносини з Каменських
Алла Кудлай розповіла про свої відносини з Каменських

За словами виконавиці – вона сама часто дзвонить подружжю Зібрових, щоб просто потеревенити на різні теми по телефону.

Нові статті

Схожі статті

Ірма Вітовська, Ахтем Сеітаблаєв та інші: відатні кінодіячі України отримали президентську нагороду

Відомі українські кінодіячі напередодні Дня українського кіно отримали особисті відзнаки від Президента України. Всього нагороди отримали 11 кінодіячів. Відповідний указ був підписаний 13 вересня.

Ефектна фотосесія посеред інопланетного пейзажу: Ольга Мартиновська з “МастерШефа” знайшла трактор На Марсі

Суддя з "МастерШефу" Ольга Мартиновська показала нові фотографії зі свого відпочинку. Цього разу вона майнула подалі від Чорного моря і опинилась… посеред марсіанських пейзажів.

“Ми переїхали”: 30-річна дружина Віктора Павліка вперше провела екскурсію новою квартирою (ФОТО)

Нарешті здійснилась мрія бізнесвумен Катерини Репяхової та вона разом із Віктором Павлік і Михасиком переїхали до нової квартири - як вона виглядає?

Згадайте смак дитинства: як приготувати пухкий манник лише з 1 склянки сметани – швидко та дешево

Манник вийде нереально смачним, навіть якщо ви зовсім не вмієте готувати - рецепт пухкої та ніжної випічки лише з однієї склянки сметани. Покроково.