Хто поїхав за кордон, а хто обрав рідну Одесу: Куди цього літа вирушили Полякова, Денисенко та Могилевська?

Оля Полякова, Наталя Могилевська та Наталка Денисенко, вирушили на літній відпочинок: Які курорти обирають для себе та своїх рідних українські знаменитості?

Море, пляж, відпочинок, теплий пісок, холодні лимонади. Все це відразу заповнює думки, почувши про літню відпустку. Куди поїхати та як провести свій відпочинок, розповіли українські зірки.

Оля Полякова провела свою відпустку у Монако

Відома українська артистка Оля Полякова провела свій літній відпочинок у Монако разом зі своїми подругами.

Полякова, Денисенко та Могилевська розповіли, які курорти обрали цьогоріч
Полякова, Денисенко та Могилевська розповіли, які курорти обрали цьогоріч

На своїй сторінці в Instagram співачка оприлюднила свої фото у білому купальнику, який красиво та вигідно підкреслює підтягнуту фігуру співачки. Також на світлинах чудово видніється бронзовий слід від сонця на шкірі артистки. А свій образ Полякові підкреслила елегантним солом’яним капелюшком.

Наталка Денисенко проводить свою відпустку у Туреччині

Фото акторки у білому купальнику зібрало чимало негативних коментарів з боку підписників. Наталку Денисенко зачепили коментарі фоловерів, які критикували її фігуру та емоції.  Акторка зазначила, що усім українцям зараз дуже далеко до щасливого суспільства, якщо і надалі всі будуть отримувати таку купу негативу. Соціум зараз приносить багато болю, і ніхто не в курсі, як це можна вирішити, але треба це змінювати й трансформувати усе в любов та взаємоповагу. Це може бути складно для деяких українців, але тільки так ми зможемо побороти цей негатив, розповіла Денисенко.

Полякова, Денисенко та Могилевська розповіли, які курорти обрали цьогоріч
Полякова, Денисенко та Могилевська розповіли, які курорти обрали цьогоріч

Також на фото акторка показала свого маленького синочка, який теж проводить відпочинок разом із мамою у Туреччині.

Наталя Могилевська обрала для себе та своєї сім’ї рідну Україну

Полякова, Денисенко та Могилевська розповіли, які курорти обрали цьогоріч
Полякова, Денисенко та Могилевська розповіли, які курорти обрали цьогоріч

Напередодні артистка Наталя Могилевська поділилася зі своїми фанатами в Instagram, що збирається разом зі своєю родиною поїхати на море, але відкрито не назвала місце, лише натякнула, що вирушають” на українські Мальдіви”. На відео у своїх сторіз, Наталія продемонструвала, яке захоплення викликала у доньок новина про відпочинок. 14 – річна Мішель та 4 – річна Соня, були дуже радісними в очікуванні майбутньої відпустки на відео своєї матері, які вона оприлюднила.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?