На “Фабриці зірок” все і закінчилось: 31-річні брати Борисенки розповіли, як змінилось життя після проєкту

Володимир та Олександр Борисенки були однією з найулюбленіших пар "Фабрика зірок", але після закінчення проєкту вони швидко зникли з медіапростору: чому артисти вирішили покинути музичну кар'єру?

Брати Олександр і Володимир Борисенки, відомі у минулому як учасники проєкту “Фабрика зірок”, розповіли про своє поточне життя й заняття, якими вони займаються для заробітку. Після свого періоду популярності на початку 2000-х роках, музична кар’єра братів не розвинулася так, як вони планували.

Володимир Борисенко зізнався, що наразі він працює в сфері реклами. Він активно заробляє на життя, займаючись рекламними проєктами. Його брат, Олександр, обрав інший шлях і зараз займається роботою в медіа. Обидва вони підтримують себе роботою “руками”, як вони виразились під час інтерв’ю.

Брати Борисенки розповіли, чим займаються після участі Фабрики зірок
Брати Борисенки розповіли, чим займаються після участі Фабрики зірок

Щодо спілкування із колишніми учасниками “Фабрики зірок”, брати зазначили, що після закінчення шоу кожен йшов своїм шляхом і зв’язок з ними не підтримують. Однак вони відчувають певну гордість за досягнення своїх колег поза сценою проєкту, хоча самі обрали іншу сферу діяльності для свого життя після “Фабрики зірок”.

Саша та Вова довго не підтримували зв’язку з багатьма колегами з музичної сцени, обмежуючи своє оточення до MamaRika, Мєх та Лавіки. Володимир відзначив Колю Сєргу, який, на його думку, заслуговує на визнання за усвідомлення власної української ідентичності.

Брати Борисенки розповіли, чим займаються після участі Фабрики зірок
Брати Борисенки розповіли, чим займаються після участі Фабрики зірок

Саша та Вова Борисенки здобули популярність після участі в третьому сезоні “Фабрики зірок” у 2009 році, коли їм було лише 17 років, де вони посіли четверте місце. Після шоу, вони підписали контракт з Новим каналом і активно розширювали свій творчий потенціал, створюючи нові пісні.

Брати Борисенки розповіли, чим займаються після участі Фабрики зірок
Брати Борисенки розповіли, чим займаються після участі Фабрики зірок

На піку своєї популярності дует здобув велику армію шанувальників, але з часом їхня популярність різко знизилася, і вони втратили своє місце на музичній сцені. Протягом наступних років життя брати Борисенки, яким тепер за 31, мали багато труднощів, які були пов’язані з їхньою кар’єрою.

Щодо власного життя, кожен з них вибрав свій шлях, відзначивши, що у кожного своє життя і власні призначення.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?