Не холостячка, як думають всі: 29-річна Аліна Гросу засвітила чоловіка, за якого по секрету вийшла заміж

Аліна Гросу вдруге заміжня, але стала більш ретельно приховувати своє особисте життя, зокрема, співачка навіть не розголошує імʼя та не показує обличчя свого обранця. Але є певні припущення.

Аліна Гросу продовжує залишати в невизначеності своїх шанувальників, не оголошуючи конткретних деталей про своє нове подружжя. На її офіційній сторінці в Instagram не так давно з’явилися фотографії з весілля, проведеного на березі океану. Цього разу Аліна приховувала обличчя свого обранця, але показала його спиною в об’єктив камери. Співачка навіть вирішила приховати його ім’я та закрила обличчя білим сердечком на опублікованих знімках.

Аліна Гросу натякнула, за кого вийшла заміж вдруге. Фото з Instagram @alina_grosu
Аліна Гросу натякнула, за кого вийшла заміж вдруге. Фото з Instagram @alina_grosu

Фани співачки здогадувались, що можливим кандидатом на роль її чоловіка став російський актор Роман Полянський, з яким вона мала роман до початку повномасштабного вторгнення. Хоч і особистість другого чоловіка Аліни Гросу залишається таємницею, вона натякнула на свою нову життєву подію, що не залишила байдужими шанувальників.

Аліна Гросу натякнула, за кого вийшла заміж вдруге. Фото з Instagram @alina_grosu
Аліна Гросу натякнула, за кого вийшла заміж вдруге. Фото з Instagram @alina_grosu

В одному із відомчих дописів вона також поділилась своїми думками про особливу людину у своєму житті, використовуючи загадковий тон.

Фани зазначили, що чоловік, з яким Аліна з’являється на весільних фото, схожий на Романа Полянського, знаменитого російського актора. Вони порівнювали статуру, волосся, зріст, навіть нігті та форму вушних раковин і прийшли до висновку, що це безумовно він.

Аліна Гросу натякнула, за кого вийшла заміж вдруге
Аліна Гросу натякнула, за кого вийшла заміж вдруге

Нагадаємо, що Роман Полянський і Аліна Гросу публічно оголосили про свої стосунки на початку 2021 року, з’явившись разом на одному зі світських заходів. Проте з початком повномасштабного в Україні Полянський утримався від висловлення будь-якої позиції щодо подій в Україні, в той час як Гросу активно включилася у волонтерські ініціативи і припинила публікації спільних фото з актором.

Павло Зібров, друг родини Гросу, підтвердив, що на момент російського вторгнення Гросу з Полянським перебували на заході України, і зазначив про проукраїнську позицію Романа.

Аліна Гросу натякнула, за кого вийшла заміж вдруге
Аліна Гросу натякнула, за кого вийшла заміж вдруге

У листопаді 2022 року Роман Полянський несподівано з’явився на прем’єрі фільму в Росії разом зі своєю донькою від попереднього шлюбу, де вони були помічені на червоній доріжці у Москві. Протягом наступних місяців стало відомо, що його колишній роман з Аліною Гросу завершився у лютому 2023 року. Однак нещодавні події можуть свідчити про те, що між Романом Полянським і Аліною Гросу можливий поворот на краще, і їхні стосунки можуть набути нового розвитку.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?