Потрапив в кадр, гуляючи лісом: вовк з Чорнобильського заповіднику став героєм соцмереж. Справжній красень!

Чорнобильский біосферний заповідник – місце, де можна слідкувати за життям звірів в умовах дикої природи. На території закладу розташовано багато камер і в них іноді потрапляють цікаві персонажі.

Співробітники Чорнобильского біосферного заповіднику поділились кумедною світлиною із тамтешнім вовком. Сіренький вийшов прогулятись лісом та… потрапив у фотопастку. Здається, цей мешканець Чорнобильского лісу про щось глибоко замислився, споглядаючи в нічне небо.

Звісно, вираз вовчого обличчя може приховувати в собі лише тваринні інстинкти. В погляді цього вовка з Чорнобильського лісу помітна і увага, і очікування трофею, і деяка настороженість. Втім, тут слід враховувати і те, що у вовків – доволі розвинений інтелект.
Ці створіння досить розумні. Вони можуть відчувати прихильність до людини, любов до своїх співбратів. Тому виключати той факт, що вовк замислився про щось високодуховне та космічне, милуючись зірками у нічному небі.

Вовк з Чорнобильского заповіднику потрапив у фотопастку
Вовк з Чорнобильского заповіднику потрапив у фотопастку

Чорнобильський біосферний заповідник розташований у Київській області. Зараз він закритий для відвідувачів через військові дії. Втім, незважаючи на усі події – природа тут залишилась вільною. І подорож вовка місцевим лісом – тому підтвердження.

Територія заповіднику після Чорнобильської аварії залишилась непридатною для проживання. Проте після декількох десятиліть, що минули з моменту техногенної катастрофи – територія заповіднику переливається усіма фарбами та відтінками справжнього життя.

Природа в заповіднику Чорнобиля давно відновилась і тут мешкають сотні рідкісних представників місцевої флори та фауни. Чудово почувають себе посеред Чорнобильської області та лісів коні Пржевальського, різноманітні копитні тварини, рисі, вовки. Іноді тут можна побачити через камери навіть бурого ведмедя.

В Чорнобильському заповіднику облаштовано 8 маршрутів безпечними стежками. Проте зараз вони не використовуються. Хіба що вовк пройде ними або рись пробіжить, зазирнувши в одну з фотопасток.

Нові статті

Схожі статті

“У неї проблеми з чоловіками”: відьма Марія Тиха висловилась про особисте життя 36-річної Лесі Нікітюк

Леся Нікітюк завидна холостячка, яка лише оприлюднювала інформацію, що якийсь час перебувала у вільних стосунках, але про єдиного обранця ніколи нічого не казала. Що відомо про особисте життя зірки?

Карʼєра на паузі: куди зникла зірка 2000-х Гайтана, яка здобула шалену популярність – давно не в Україні

Гайтана була однією з найзатребуваніших артисток кілька років тому, але свою популярність швидко втратила - де зараз перебуває співачка та чим займається?

Мінімум 7 мільйонів за особняк: 54-річна Ірина Білик похизувалась власним просторим заміським маєтком

Поп-діва Ірина Білик хоч і не знайшла своє справжнє кохання, але живе в задоволення у своєму розкішному будинку під Києвом - як же він виглядає?

Смачна намазка на бутерброди: ідеальний рецепт для ситого сніданку, що пасує до кожного ранку

Вранці зазвичай часу на приготування корисної їжі не вистачає. Але водночас хочеться додати до чаю шматочок хліба із паштетом. Наступний рецепт – чудова можливість урізноманітнити свій раціон.