Їй 33, йому 64, але у них багато спільного: Які стосунки Стас Боклан має з красунею Дар’єю Петрожицькою

Дар'я Петрожицька актриса, що стала відкриттям українського кінематографа. Найбільше вона запам'яталась глядачам за серіалом "Папік" в якому зіграла головну роль з відомим актором Стасом Бокланом.

Дар’я народилася 31 травня 1991 р. у місті Київ. Вона зростала у любові від батьків та доглядала за своєю молодшою сестрою Анастасією. У 2008 р. Дар’я вступила до Київського національного університету театру та кіно. Відразу після закінчення навчання дівчина попала до найголовнішого театру міста для дітей та підлітків – театру юного глядача на Липках. Там вона брала участь у багатьох виставах, хоч і головних ролей не виконувала, вона запам’яталась усім яскравою та веселою дівчиною.

Першу роль у кіно Дар’я зіграла у 2013 р. У багатосерійні українській мелодрамі “Жіночий лікар-2”, вона була молодою лікаркою. У період з 2014-го по 2016 р. актриса була зосереджена на грі у театрі, а наприкінці 2016 р. вона зіграла роль в епізоді телевізійної детективну кримінальної драми “Громадянин ніхто”. У цьому ж році актриса з’явилась в епізоді мінісеріалу “Чорна квітка”.Вже у 2018 р. Дар’я Петрожицька Отримала більш серйозну роль у серіалі “Пес”.

Дарʼя Петрожицька розповіла, як стала акторкою та що їх повʼязує зі Стасом Бокланом
Дарʼя Петрожицька розповіла, як стала акторкою та що їх повʼязує зі Стасом Бокланом

Як Дар’я Петрожицька познайомилась зі Стасом Бокланом?

У 2019 р. Дар’я отримала роль, яка зробила її відомою на всю Україну. Вона зіграла головну роль у серіалі “Папік”, який знімала студія “95-й квартал”.Партнером на знімальному майданчику дівчини, став відомий український актор Стас Боклан, який зіграв літнього дідуся у цьому серіалі.

Після закінчення зйомок актриса дізналась що їй було досить сумно закінчувати цю історію, адже процес подарував їй багато досвіду і вона отримала купу задоволення від гри у цьому серіалі.

Актриса розповіла, що незважаючи вік та їх значно різні покоління зі Стасом Бокланом, їй було дуже комфортно з ним зніматись та проводити час поза зйомками. Попри їх немаленьку різницю у віці, вони гарно ладнали та із задоволенням ділили знімальний майданчик. Це був великий досвід для актриси, адже грати з відомими українськими акторами було її мрією, а вже сьогодні, зніматися з нею мрія багатьох акторів.

Дарʼя Петрожицька розповіла, як стала акторкою та що їх повʼязує зі Стасом Бокланом
Дарʼя Петрожицька розповіла, як стала акторкою та що їх повʼязує зі Стасом Бокланом

Також не секрет, що дівчина з малечку любить музику та має гарний голос. У 2020 р. Петрожицька, навіть брала участь у 10-му сезоні вокального шоу “Голос країни”, її тренером стала Тіна Кароль і молода актриса зуміла пройти у чвертьфінал.

Дар’я знімалася ще у багатьох фільмах та серіалах, таких як: «Бурштинові копи», «Справжній Санта», «Найкращі вихідні», «Мишоловка для кота» та інші. А у 2023 р. акторка отримала звання Заслуженої артистки України та зізналась, що це честь для неї, чим поділилась у своєму Instagram.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?