Неля Шовкопляс довела ведучих “Сніданку з 1+1” до сліз: Як пройшло знайомство Єгора Гордєєва зі співведучою?

"Сніданок з 1+1" - найпопулярніше українське ранкове шоу. Його ведучі Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс, Працюють разом у ранкових ефірах, але як познайомились співведучі?

Єгор Гордєєв пригадав, як познайомився з Нелею Шовкопляс

З нагоди 27-річчя ранкової програми, усі її ведучі поділились цікавими історіями за цей час роботи на каналі. Єгор Гордєєв зізнався, яке враження на нього справила Неля Шовкопляс.

Під час кастингу, на якому обирали нову ведучу для ранкового шоу, Гордєєв був вже дуже втомленим, адже була дуже велика кількість людей і на допомогу прийшли, Руслан Сенічкін і Людмила Барбір. Вони допомагали Єгору, адже він вже був фізично виснажений, тому що провів дуже багато часу із кандидатами.

Останньою прийшла Неля, ведучі не памʼятають про що вона розповідала, але добре запам’ятали свої емоції. Вони сміялись просто до сліз, адже ведуча захопила їх своєю харизмою.

Як пройшло знайомство Єгора Гордєєва із Нелею Шовкопляс?
Як пройшло знайомство Єгора Гордєєва із Нелею Шовкопляс?

Конкурентами Нелі Шовкопляс, була велика кількість вже відомих зірок, а жінка остання в цьому списку. Але як зазначив ведучий, неважливо відомий ти чи ні, адже “Сніданок з 1+1”, це про дружні зв’язки ведучих один між одним та про синергію.

Неля проходила навчання у 1+1 Media school та стажувалась у проєктах, “Модель XL” і “Танці з зірками”. У вересні 2017 р. вона стала ведучою шоу “Сніданок з 1+1”.

Ведучу запросили на кастинг після того, як вона пройшла практику у попередніх проєктах. За словами Нелі, вона навіть не очікувала, що зможе пройти його. Як пізніше виявилось обирали з трьох кандидаток і вона була у списку з двома досвідченими телеведучими, але через її харизму і талант обрали саме її.

Жінці повідомили про це в досить цікавому форматі. Їй доручили передати запрошення на ефір, керівниці департаменту ранкового мовлення Юлії Жмакіній. Коли майбутня ведуча передала запрошення і попрощалась із нею, та раптом повідомила, що Неля тепер нова ведуча “Сніданку з 1+1”. Виявляється, всюди були розставлені камери, але жінка навіть не помітила цього, бо була зосередження на завданні.

Як пройшло знайомство Єгора Гордєєва із Нелею Шовкопляс?
Як пройшло знайомство Єгора Гордєєва із Нелею Шовкопляс?

Нові статті

Схожі статті

Молодший за неї на 8 років: 41-річна Джамала розповіла історію знайомства з чоловіком, з яким має 3 синів

Джамала виховує 3 синів разом зі своїм чоловіком, якого часто публікує у своїх соціальних мережах, хоча до цього зіркове подружжя приховувало свої стосунки 5 років - як розпочався роман?

Сукня українського бренду та взуття від Луї Віттон: вагітна дружина Монатіка похвалилася стильним образом

Дружина популярного співака Дмитра Монатіка показала новий та стильний образ на повсякдень. Вагітна Ірина Монатік обрала собі сукню українського бренду та доповнила її сумкою і взуттям Луї Віттон.

Не холостяк, як думають всі: 40-річний Юрій Ткач показав свою дружину-красуню, з якою має доньку

Юрій Ткач не лише гарний актор, а й зразковий сім'янин, який вже 10 років проживає у шлюбі разом із Вікторіє та виховують доньку Лізу - як виглядає обраниця гумориста по життю?

“Протягнути руку”: соліст з гурту “Антитіла” Тарас Тополя розповів про ставлення до Олега Винника

37-річний соліст гурту "Антитіла" Тарас Тополя прокоментував поведінку колеги по сцені, Олега Винника, який виїхав з України. Як він відноситься до кумира вовчиць та чи готовий з ним здороватися?