Ксенія Мішина вибралася з України і опинилася в найменшій країні світу: її площа всього 160 кв метрів

Ксенія Мішина поїхала у закордонну подорож і опинилась в найменшій країні світу. Де саме побувала відома українська холостячка і що відомо про країну? Читайте подробиці далі.

Екс-холостячка та українська акторка Ксенія Мішина декілька тижнів тому поїхала на відпочинок за кордон. Із собою взяла 12-річного сина Платона і розпочала туристичну подорож з Америки. Вдосталь насолодившись тамтешніми краєвидами та прогулявшись вулицями Нью-Йорку, Мішина вирішила – настав час рушати далі.

В останніх Stories Instagram артистка українського кіно розповіла в подробицях, куди пролягав її шлях далі. Після активної подорожі Америкою вона опинилась… в найменшій країні світу – німецькомовному князівстві Ліхтенштейн.

Ксенія Мішина відправилась в подорож Ліхтенштейном
Ксенія Мішина відправилась в подорож Ліхтенштейном

Ксенія поділилась враженнями від маленької країни, в якій за її власними словами – зосереджені великі гроші. Акторка повідомила, що рівень середньої заробітної плати тут становить аж 6 тисяч доларів! Сума дійсно немаленька як для країни з найменшою площею в світі – 160 м2.

А ще в Ліхтенштейні – 4-й ВВП в світі на душу населення. Життя в цій країні доволі дороге, тому громадяни із сусідніх країн (Австрії, Німеччини на Швейцарії) приїжджають сюди тільки на роботу.

Ксенія Мішина показала Ліхтенштейн у всій його красі
Ксенія Мішина показала Ліхтенштейн у всій його красі

Ксенія Мішина продовжила в Stories цікаву розповідь про Ліхтенштейн інформацією щодо членства країни в НАТО. Акторка повідомила, що ані в ЄС, ані в НАТО князівство не входить. Однак є членом шенгену. А ще – резиденти інших країн саме тут можуть… уникнути оподаткування. Адже Ліхтенштейн належить до переліку так званих податкових притулків.

В продовження цікавої розповіді Мішина назвала ще один факт про маленьке князівство. Саме на його території виготовляють американські гірки. Єдиною збройною силою країни є поліція, яка охороняє правопорядок на території Ліхтенштейну. Всього поліцейський штат там налічує 125 співробітників.

Ксенія Мішина на відпочинку в Ліхтенштейні
Ксенія Мішина на відпочинку в Ліхтенштейні

Наприкінці розповіді Ксенія Мішина звернулась до свого таємничого кавалера із проханням: орендувати цю країну для їхнього романтичного побачення. Імовірно, місто-князівство акторці дуже сподобалося і вона забажала повернутись сюди знов.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?