“Всі три мої”: Лілія Ребрик показала фото доньок в одному светрі і в одному віці. Хто є хто серед дівчаток?

Ведуча Лілія Ребрик замилувала соцмережі колажем зі світлин трьох доньок. На спільному фото дівчатка постали в одному віці та однаковому темно-сірому светрі з капюшоном. Хто є хто серед них?

Зіркова ведуча каналу “Дім” Лілія Ребрик показала наймиліші кадри із трьома своїми донечками. Колаж, який оприлюднила багатодітна матуся на своїй сторінці в Instagram, складений з трьох світлин. На кожній з них – одна з доньок ведучої, вдягнена у светр темно-сірого кольору з капюшоном.

Всі три мої – підписала добірку світлин Ребрик

 

А ще зазначила, що дівчата в цьому фотоколажі знаходяться не тільки в однаковому светрі, але й в одному й тому ж віці. Скільки саме місяців на момент фотозйомки виповнилось Поліні, Діані та Аделіні – їх матуся не уточнила. Але запропонувала вгадати: хто є хто?

 

В коментарях під дописом користувачі відразу доєднались до процесу вгадування. Середню з донечок Лілії Ребрик та Андрія Дикого підписники впізнали відразу.

Лілія Ребрик показала усіх трьох доньок на одному фото
Лілія Ребрик показала усіх трьох доньок на одному фото

Поля як ясне сонечко! Відразу викликає посмішку на обличчі – написала одна з дописувачок.

 

Інша користувачка написала:

 

Поля в середині

 

Ще в одному коментарі також відразу вказали на Полінку, а ще написали – що дівчинка майже не змінилась з часу народження. Хіба що трохи дорослішою стала.

 

Щодо двох інших сестричок, то тут ніяких розбіжностей в думках користувачів теж не було.

В крайній зліва дівчинці впізнали Діану Дику, яка вже 10 серпня 2024 року відсвяткує 12-й день народження. З іншого боку від Поліни – наймолодша з сестричок, Аделінка. Їй 15 липня виповнилось 4 місяці і мама з татом традиційно відсвяткували цю дату маленьким і солодким тортиком.

“Один Факт” раніше писав про те, що Лілія Ребрик нещодавно була змушена вперше з моменту народження залишити маленьку доньку Аделіну на тата.

Ведучій довелось їхати у відрядження в інше місто, але через спеку та активний робочий графік Ребрик вирішила не брати із собою в дорогу новонароджену дівчинку.

Нові статті

Схожі статті

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”: 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із 29-річною Дашею Кацуріною – “Я в шоці”

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?

“У неї проблеми з чоловіками”: відьма Марія Тиха висловилась про особисте життя 36-річної Лесі Нікітюк

Леся Нікітюк завидна холостячка, яка лише оприлюднювала інформацію, що якийсь час перебувала у вільних стосунках, але про єдиного обранця ніколи нічого не казала. Що відомо про особисте життя зірки?