Раптово зникла і не повернулась: що стало з Марією Яремчук, брат якої розкрив її вагітність від Пономарьова

Напередодні Марія Яремчук, дочка українського естрадного співака Назарія Яремчука, висловила свою думку щодо новин про народження сина від Олександра Пономарьова. Але як ситуація виглядає насправді?

Українська співачка розповіла, що не так давно стала мамою та оприлюднила фотографії у свій профіль в Instagram, а також зізналась, що пропала з медіапростору, адже просто жила своє життя, спродюсувала фільм та стала матір’ю.

31-річна Марія Яремчук, не через власне бажання розповіла цю інформацію, а тому що її розлютили неправдиві факти від ЗМІ. Артистка була невдоволена тим, що за її словами, новину про народження сина, журналістам розповіли лікарі перинатального центру.

Молода мама звинуватила пологовий будинок у Чернівцях, адже їй не сподобалось що вони порушили лікарську таємницю та поширили її особисту інформацію, згоду на яку вона не давала.

Але це не єдине чим невдоволена Марія Яремчук. Також поширюються плітки про те, що татом її сина є Олександр Пономарьов, а «масла у вогонь» підлив її рідний брат Дмитро.

Що стало з Марією Яремчук, брат якої розкрив її вагітність від Пономарьова?
Що стало з Марією Яремчук, брат якої розкрив її вагітність від Пономарьова?

Співак Дмитро Яремчук, який теж отримав у спадок гарний голос від батька, привітав сестру із народженням сина у Viber, проте вона ніяк йому не відповіла і він назвав її “специфічною сестрою”, адже у них достатньо напружені відносини один між одним. Також він додав, що Марія його і дружину Дмитра, теж ніяк не привітала з народженням дітей. Проте інформацію що сестра вагітна від Пономарьова, співак поставив під сумнів.

Марія прийняла це дуже близько до серця і відповіла брату, що вони в житті бачились не більше 15 разів і взагалі майже не спілкуються, а не відреагувала вона на його повідомлення через те що просто не бачила його і не користується додатком Viber.

Що стало з Марією Яремчук, брат якої розкрив її вагітність від Пономарьова?
Що стало з Марією Яремчук, брат якої розкрив її вагітність від Пономарьова?

Наступним, що обурило жінку, стало те що навколо неї та Олександра Пономарьова поширюється багато неправдивої та неперевіреної інформації. Вона заперечила що він батько її дитини й розповіла, що їй незручно перед його жінкою, адже між нею з Олександром ніяких стосунків немає

В кінці Марія додала, що людям варто краще перевіряти інформацію перед її поширенням і вона б дуже хотіла, щоб суспільство поважало особисті кордони один одного.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?