“Виносив на руках”: відомий співак, але не Вакарчук, розповів про побачення з тендітною Христиною Соловій

Музикант Євген Галич розповів, з ким зі знаменитостей був на побаченні та однією з них була Христина Соловій: як пройшла зустріч та чи був між ними роман?

Фронтмен українського гурту O.Torvald, а також військовослужбовець Євген Галич поділився деталями своїх романтичних намірів щодо знаменитостей. У своєму інтерв’ю він розповів про нещодавні події, пов’язані з побаченнями з відомими співачками.

Одного разу він організував романтичний вечір з Христиною Соловій у клубі. Проте ситуація вийшла з-під контролю, оскільки співачці раптово стало погано. Галич згадує, як допомагав їй впоратися з нападами болю, які, ймовірно, були викликані кольками. Важливо зазначити, що у нього не було романтичних почуттів до Соловій, і всі дії були викликані виключно співчуттям та бажанням допомогти.

Відомий співак Євген Галич розповів про побачення з Христиною Соловій
Відомий співак Євген Галич розповів про побачення з Христиною Соловій

Він також поділився планами щодо можливого роману зі співачкою Юлією Саніною. Виявляється, ідея романтичного побачення з Саніною виникла як жарт. Галич запропонував їй зустріч, але це не переросло у серйозні наміри, оскільки Юлія відхилила його пропозицію, пояснивши, що зараз це неактуально.

Відомо, що на даний момент дружина Жені Галича знаходиться за межами країни разом із їхніми двома дітьми. Раніше артист неодноразово робив неоднозначні заяви щодо особистого життя, що викликало чутки про можливе розлучення.

Відомий співак Євген Галич розповів про побачення з Христиною Соловій
Відомий співак Євген Галич розповів про побачення з Христиною Соловій

Зокрема, навесні цього року Женя стверджував, що відстань між ними не вплинула на стосунки і зазначав, що кожен з них вже має власне життя, а також підкреслював, що вони більше не є невід’ємною частиною один одного. Однак офіційних підтверджень або спростувань від зірки досі не надходило.

Таким чином, Женя Галич поділився своїм досвідом, пов’язаним з романтичними спробами, але зазначив, що обидва випадки не мали серйозних продовжень.

Нові статті

Схожі статті

Схожість зашкалює: 49-річний Святослав Вакарчук показався разом із мамою – однакові губи, ніс та очі

Святослав Вакарчук хоч і публічна людина, але про своє життя мало що розповідає, співак досі офіційно не сказав, хто його дружина, але свою маму соліст "Океану Ельзи" публікує часто - як виглядає?

В березні 2025-го: уряд України проведе масштабну індексацію пенсій. Хто отримуватиме на 17% більше?

Український кабінет міністрів запланував провести масштабну індексацію пенсій. Хто зможе отримувати на 17% більше вже з березня 2025 року? "Один Факт" розбирався в деталях.

Офіційно в шлюбі: 40-річна Слава Камінська показалась в обіймах свого чоловіка – втретє вийшла заміж

Слава Камінська вже двічі була в шлюбі, але це не кінець, адже співачка вийшла заміж втретє за чоловіка-іноземця, обличчя якого ретельно приховує - що відомо про нього?

Ірма Вітовська, Ахтем Сеітаблаєв та інші: відатні кінодіячі України отримали президентську нагороду

Відомі українські кінодіячі напередодні Дня українського кіно отримали особисті відзнаки від Президента України. Всього нагороди отримали 11 кінодіячів. Відповідний указ був підписаний 13 вересня.