Знайшла собі італійця: Оля Полякова у розкішній синій сукні показалася поряд із всесвітньо відомим співаком

45-річна українська співачка Оля Полякова є активною користувачкою соцмереж. Нещодавно вона поділилась новою світлиною з концерту – разом із всесвітньо відомим співаком.

Відома українська виконавиця Оля Полякова активно веде соціальні мережі. На її сторінці в Instagram можна побачити і замальовки з творчого життя артистки, і заняття спортом на свіжому повітрі, і відео та фото із закордонних подорожей.

Оля Полякова звикла проводити своє дозвілля активно і ні в чому собі не відмовляти. Це стосується не тільки догляду за тілом та косметологічних процедур, але й духовного розвитку.

Днями співачка поділилась у соцмережах новою світлиною. На ній — вона сама у розкішній вечірній сукні синього кольору та з масивним золотим кольє на шиї позує поряд з чоловіком. І цей чоловік – зовсім не її власний, Вадим Буряковський.

Компанію Олі Поляковій на фотосесії склав… всесвітньо відомий італійський оперний співак Андреа Бочеллі. Імовірно, Ольга відвідала його концерт особисто і зробила фото на памʼять саме там.

Оля Полякова і Андреа Бочеллі
Оля Полякова і Андреа Бочеллі

Оперний виконавець був вдягнений в класичний костюм чорного кольору, який складався з брюків прямого крою, жилетки та піджака, який в світі софітів переливався яскравими блискітками. Чудовим доповненням до сценічного образу Бочеллі стала біла сорочка та невеличка краватка у формі метелика.

Вечірній образ, обраний для відвідування цього заходу Ольгою Поляковою – був яскравим і не менш вражаючим. Атласна сукня насиченого синього кольору на тоненьких бретельках, чудово поєдналася із золотистим товстим кольє і клатчем такого ж самого тону.

На світлині Оля Полякова широко посміхається, демонструючи велику радість від зустрічі з популярним італійським співаком.

Відомо, що крайній концерт Андреа Бочеллі відбувся в рідному містечку виконавця Лоятіко (регіон Тоскана) 19 липня. Імовірно, саме на нього Оля Полякова й придбала квитки, щоб насолодитись неперевершеною італійською оперою.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.