Щоразу все молодша і молодша: Як виглядають усі жінки Володимира Остапчука, у якого скоро народиться 3 малюк

Відомий телеведучий Володимир Остапчук двічі офіційно був у шлюбі та двічі ці історії кохання закінчувались розлученням. Напередодні ведучий одружився втретє, але як виглядають усі його обраниці?

Володимир Остапчук не припиняє дивувати шанувальників новинами свого особистого життя. У свої 38 років телеведучий тричі одружувався та двічі розлучався. Щоразу його обраниці стають молодшими, але це ніяк не заважає Остапчуку знайти спільну мову із коханими.

Перший шлюб Володимира Остапчука

Першою офіційною обраницею відомого ведучого стала Олена Войтенко. Ще у 2007 р. шоумен познайомився із перекладачкою та у них закрутився роман. Це кохання розпочалось ще у студентські роки, коли Володимир Остапчук навчався на другому курсі університету, а його майбутня дружина була першокурсницею. У них швидко закрутились стосунки й того ж року пара побралася. У шлюбі Олена народила доньку Емілію та сина Еван-Олександра. Проте їх кохання дало тріщину і подружжя розлучилося.

Як виглядають усі жінки Володимира Остапчука, у якого скоро народиться 3 малюк?
Як виглядають усі жінки Володимира Остапчука, у якого скоро народиться 3 малюк?

Другий шлюб Володимира Остапчука

Другою жінкою телеведучого стала Христина Горняк, яка була молодша на два роки. З нею він познайомився ще бувши у шлюбі з Оленою, й одружився майже одразу після розлучення. Христину шоумен підкорив своєю енергійністю та жагою до життя, вони доповнювали один одного та жили у повній синергії деякий час, як розповідала Христина. В один момент жінка зрозуміла, що вона більше не душа компанії та втратила взаємозв’язок зі своїм колишнім чоловіком, тоді вона усвідомила, що їхні стосунки не врятувати. Шлюб протривав два роки, після чого ведучий та блогерка розірвали свої стосунки.

Як виглядають усі жінки Володимира Остапчука, у якого скоро народиться 3 малюк?
Як виглядають усі жінки Володимира Остапчука, у якого скоро народиться 3 малюк?

Третій шлюб Володимира Остапчука

Втретє Володимир Остапчук одружився із молодою журналісткою з Києва, Катериною Полтавською. Вона наймолодша з його обраниць, їх різниця становить 16 років, проте за його словами різниці у віці він не відчуває, вона наймудріша із всіх його жінок, розповів ведучий. Катерина та Володимир познайомились в інстаграмі, коли ведучому заблокували багатотисячну сторінку, а Катерина допомогла її відновити. Вони досить швидко знайшли спільну мову і вже на другому побаченні Володимир запропонував Катерині переїхати до нього. Вже сьогодні пара знаходиться у шлюбі та чекає на поповнення у сім’ї, адже напередодні вони заявили про вагітність Катерини.

Як виглядають усі жінки Володимира Остапчука, у якого скоро народиться 3 малюк?
Як виглядають усі жінки Володимира Остапчука, у якого скоро народиться 3 малюк?

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.