Посмішка одна на двох: 30-річна дружина Віктора Павліка показала, як виглядає її мама – це теща співака

Катерина Репяхова не забуває про свою сім'/ та постійно проводить з нею час, не забувати ділитись цим у своєму Instagram. Дружина Віктора Павліка показала, як виглядає її мама-красуня.

Катерина Репяхова, яка здобула популярність завдяки своєму блогу в Instagram, швидко привернула увагу відданих підписників після того, як її медійні стосунки з відомим українським артистом Віктором Павліком стали публічними. Вони офіційно узаконили свої стосунки в 2020 році.

У своєму Instagram Катерина опублікувала знімок усміхненої матері, на якому можна побачити, що вона випромінює тепло і енергію. Окрім того, вона зазначила, що останнім часом її мама отримує безліч компліментів з приводу значної втрати ваги.

Дружина Віктора Павліка показала, як виглядає її мама. Фото з Instagram @repyahovakate
Дружина Віктора Павліка показала, як виглядає її мама. Фото з Instagram @repyahovakate

30-річна блогерка нещодавно раніше розповідала, що її дитинство було наповнене достатком, любов’ю, підтримкою і повагою, за що вона висловлює свою вдячність матері.

Катерина раніше згадувала, що її мати завжди поважала особистий простір і ніколи не втручалася в її вибір. Мати підтримала рішення Катерини поєднати своє життя з чоловіком, який старший за неї на 18 років, і не забороняла їй цього вибору.

Дружина Віктора Павліка показала, як виглядає її мама
Дружина Віктора Павліка показала, як виглядає її мама

Катерина Репяхова завжди на честь важливого свята для себе та своєї родини ділиться цим у своїх соціальних мережах, але також робить це і в звичні дні. Блогерка любить ностальгувати та час від часу ділиться серією своїх дитячих фотографій і з теплотою згадує про щасливі моменти свого дитинства.

Бізнесвумен зізнається, що в юності їй дісталося все найкраще, адже вона мала можливість подорожувати не лише територією України, але й за її межами. Ці спогади про подорожі залишаться з Репяховою на все життя. Особливо пам’ятними для неї залишаються моменти, коли, навіть будучи підлітком, вона довіряла свої секрети матері, у той час як багато інших підлітків намагаються віддалитися від рідних.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.