Джамала заспівала в Парижі: на “Олімпійських іграх-2024” в самому серці Франції пролунав голос України

Відома українська виконавиця Джамала заспівала в самому серці Франції. Артистка завітала на "Олімпійські ігри-2024" і виконала свої хіти на сцені Українського дому.

Співачка Джамала приїхала в гості до столиці Франції. Артистка виконала свої найпопулярніші хіти зі сцени Українського дому “Volia Space” в Парижі. Він був відкритий з нагоди проведення міжнародних спортивних змагань “Олімпійські ігри-2024”.

Головна мета створення “Volia Space” – це поширення української культури, музики, національної кухні та просто інформації про життя пересічних українців у міжнародному суспільстві. Окрім Українського дому в Парижі також працюють й інші подібні клуби, створені національними збірними різних країн-учасниць Олімпіади.

Джамала була лише однією з українських артистів, які були запрошені до “Volia Space” для виступу. Окрім виконання своїх пісень співачка поспілкувалася із українцями, а також учасниками олімпійських змагань та іноземцями. Усі, хто прибув до Парижу вболівати за наших спортсменів – змогли поспілкуватись із Джамалою та послухати її найкращі пісні.

Джамала виступила на сцені Українського дому в Парижі, який відкрили з нагоди Олімпійських ігор 2024
Джамала виступила на сцені Українського дому в Парижі, який відкрили з нагоди Олімпійських ігор 2024

Серед композицій, які виконала артистка – була й “1944”, з якою вона виступила на міжнародному пісенному конкурсі “Євробачення 2016” і здобула для України перемогу. Також в Українському домі лунала і нова пісня виконавиці “Шлях додому”.

Джамала також презентувала широкому загалу автобіографічну кінострічку “Джамала. Пісні свободи”. Сюжет документального фільму розповідає про тернистий шлях артистки до світового визнання і популярності.

Не забула Джамала нагадати про те, що зараз відбувається в її рідній країні. Виконавиця звернулась до світової спільноти з проханням. Вона закликала іноземців якомога більше підтримувати українців та допомагати їм. Промова Джамали прозвучала на англійській мові, тому її змогли не тільки почути, але й зрозуміти багато іноземних громадян.

Продовжуйте. Будь ласка, Підтримайте нас – попрохала Джамала. – Просто будьте з нами. Дуже вам дякую.

Виступ Джамали на “Олімпійських іграх-2024” відбувся у неділю, 28 липня. Фільм, який вона презентувала після виконання пісень, став справжнім відкриттям для багатьох глядачів. Він дозволив гостям заходу глибше зрозуміти місію виконавиці та її творчу особистість.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.