Вона вже 29 років на сцені, а її обличчя впізнає кожен українець: Як виглядала Наталя Могилевська у юності?

Сьогодні Наталя Могилевська одна з найпопулярніших українських артисток. Вона на сцені вже майже 30 років, але як співачка виглядала до популярності?

Творчий шлях Наталі Могилевської на велику сцену видався для неї достатньо важким. Проте вона ніколи не здавалась та дійшла до своєї мети й зараз вона у списку найпопулярніших українських артистів.

Як почався шлях Наталі Могилевської?

Свою кар’єру Могилевська розпочала ще у 1995 р. коли брала участь у фестивалі “Червона рута”, в якому отримала диплом. Вже пізніше вона перемогла на фестивалі “Слов’янський базар”, і зрозуміла що своє життя, точно з’єднає із великою сценою.

Цікавим фактом є те, що справжнє прізвище Наталі – Могила, але вона змінила його, адже вважала, що для відомої артистки воно занадто грубе.

Як виглядала Наталя Могилевська у юності?
Як виглядала Наталя Могилевська у юності?

Вже у 1997 р. під продюсуванням Олександра Ягольника, Могилевська випустила свій перший альбом і платівка принесла їй чималу популярність та мала успіх у продажі. У 1998 р. співачка припинила співпрацю з продюсером та розпочала свій шлях самостійно і невдовзі випустила ще один вдалий альбом.

У 2000 р. артистка отримала звання співачки року у премії “Золота Жар-Птиця”, і вже наступного року, Наталя знову отримала премію найкращої співачки.

Як виглядала Наталя Могилевська у юності?
Як виглядала Наталя Могилевська у юності?

Невдовзі Могилевська стала ведучою програми “Шанс”, яку вела в парі із Кузьмою Скрябіним, і вони були одним з найбільш впізнаваних зіркових дуетів.

У 2006 р. Могилевська випустила альбом, який став одним з найуспішніших в її кар’єрі “Відправила message”. А невдовзі вона спробувала себе у продюсування та показала достойний рівень.

Зірку запрошували у велику кількість різних проєктів, шоу та телепрограм, у яких вона була суддею та експертом, а також Могилевська перемогла у танцювальному шоу “Танці з Зірками”.

Як виглядала Наталя Могилевська у юності?
Як виглядала Наталя Могилевська у юності?

На сьогодні артистка продовжує займатись співочою кар’єрою та продюсуванням і активно підтримує свою країну у цей нелегкий час. Також вона виховує двох дочок із чоловіком Валентином, яких вони разом удочерили.

Нові статті

Схожі статті

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.

“Не планувала, чесно кажучи”: Могилевська вперше розповіла про те, як стала мамою двох дівчат – 13 і 4 роки

Наталія Могилевська нещодавно стала мамою двох дівчаток, але чи було це в її планах - співачка розкрила всі карти про всиновлення дітей. Подробиці.