“Створює дітей з однієї спроби”: 39-річний Володимир Остапчук хоче п’ятеро дітлахів “остапченят”

Володимир Остапчук скоро буде багатодітним батьком, адже його дружина Катерина вагітна та він має двох дітей від першого шлюбу, але це ще не кінець - в планах мати пʼятьох.

Молоде подружжя, Володимир та Катерина Остапчуки, перебувають в очікуванні поповнення в родині. Нещодавно вони поділилися з шанувальниками трепетним відео, в якому Катерина, з округлим животиком, оточена підтримкою та любов’ю чоловіка. Наразі, пара розкрила найцікавіші деталі свого шляху до вагітності, які викликали неабиякий інтерес у фанатів.

Подружжя не стало довго тримати інтригу і одразу розповіло, що досягло бажаного результату з першої спроби. Катерина не стала приховувати інформацію і прямо зазначила, що вагітність настала одразу.

Володимир Остапчук зізнався, скількох дітей хоче від нової дружини. Фото з Instagram @poka.tya
Володимир Остапчук зізнався, скількох дітей хоче від нової дружини. Фото з Instagram @poka.tya

Катерина також зізналася, що зверталася до лікаря для визначення часу овуляції, медики повідомили, що в той місяць овуляція не відбудеться і, відповідно, не слід очікувати вагітності. Проте, як виявилося, овуляція трапилася пізніше, що стало справжнім сюрпризом для пари.

Також Володимир Остапчук нещодавно поділився своїми планами щодо розширення сім’ї. На своїй Instagram-сторінці він повідомив про свої наміри щодо кількості дітей, яких він хоче мати.

Володимир Остапчук зізнався, скількох дітей хоче від нової дружини. Фото з Instagram @voca_ostapchuk
Володимир Остапчук зізнався, скількох дітей хоче від нової дружини. Фото з Instagram @voca_ostapchuk

Остапчук вже є батьком двох дітей: дочки Емілії та сина Евана-Олександра. На даний момент його нова дружина, Катерина Остапчук, очікує на появу їхньої наступної дитини.

Шоумен опублікував відео з УЗД, на якому видно майбутню дитину. У відповідь на питання, чи це буде остання вагітність у їхній родині, він розкрив, що має намір мати ще двох дітей. Остапчук додав, що його планам щодо розширення сім’ї сприяє бажання бути добрим батьком, і зазначив, що справжня радість від батьківства може полегшити процес вагітності.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.