Мріє заспівати “дуетом”: Ірина Білик зізналася, що у неї є кумир, з яким би вона хотіла вийти на одну сцену

54-річна українська співачка та композитор Ірина Білик розповіла, яка світова зірка є для неї кумиром. З цією всесвітньо відомою виконавицею вона готова заспівати дуетом.

Співачка Ірина Білик днями влаштувала в соцмережах сеанс відповідей на запитання своїх прихильників. Цей формат спілкування серед українських зірок вже став трендом. Ним наразі активно користуються Наталія Могилевська, Володимир Остапчук, Тіна Кароль та інші знаменитості.
Одне з питань, які хвилювали фанатів Ірини Білик, стосувалось… кумирів співачки.

Користувач запитав, хто є взірцем для наслідування для Білик та з ким вона б бажала би заспівати дуетом?

Французька співачка Мілен Фармер, творчістю якої захоплена Ірина Білик
Французька співачка Мілен Фармер, творчістю якої захоплена Ірина Білик

Українська артистка із задоволенням відповіла на це запитання. 54-річна Білик назвала ідеальною кандидаткою для запису дуетної пісні одну закордонну виконавицю. Виявилось, що в нашої української артистки теж є свої кумири.

Зокрема, Ірина Білик є прихильницею творчості Мілен Фармер. Відповідаючи на запитання користувача в Stories Instagram, українська співачка назвала саме Фармер в якості претендентки на дует. З цією іноземною зіркою вона б в майбутньому мріяла би попрацювати над спільним пісенним треком.

Ірина Білик зізналася, з ким хотіла б заспівати дуетом
Ірина Білик зізналася, з ким хотіла б заспівати дуетом

Ірина Білик не уточнила, чим саме її приваблює творчість Мілен Фармер. Свою відповідь на питання виконавиця супроводила світлою кумира. На фото Мілен Фармер зображена декілька років тому – із рудим волоссям та в чорному вбранні.

62-річна француженка Мілен Фармер, яку Білик назвала своїм кумиром – відома в світі завдяки яскравій організації власних концертів. Кожен її виступ на сцені – це маленьке шоу з великою кількістю декорацій і складною технікою виконання.

Організація деяких концертів-шоу французької співачки Мілен Фармер перевищувала 30 мільйонів євро.

Отже, рівень творчості у француженки дійсно високий. Не дивно, що Ірина Білик мріє про дует саме із нею.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.