Ведучий, блогер чи все-таки досі холостяк? Чим займається зірка 9 сезону шоу “Холостяк” Микита Добринін?

Холостяк - найромантичніше шоу України, яке дивляться мільйони людей. Як склалася доня Микити Добриніна, який все ж зміг знайти своє кохання?

Став головним героєм 9-го сезону українського романтичного шоу “Холостяк”. Микита Добринін зʼявився у медіапросторі ще до шоу, адже він був ведучим телеканалу М1 та радіо ведучим, а також головним редактором чоловічого журналу XXL. Микита все ж одружився з дівчиною, яка дійшла до фіналу, але що сталося далі?

Микита Добринін з’явився у проєкті, адже карʼєра не є найголовнішим у його житті. Він прагнув знайти справжнє кохання та створити сімʼю, яка буде ще більше насичувати його життя. Ведучий зізнався, що його будні й так досить динамічні та насичені і йому не вистачає спокійних посиденьок у дома з дружиною та дітьми, чого б від дуже хотів.

Чому Микита з’явився на шоу?

На “Холостяку”, Микита все ж знайшов своє кохання, Дар’я Квіткова перемогла у проєкті й невдовзі пара все ж була разом, а пізніше вони одружились. Ця історія стала переконанням багатьох шанувальників цього шоу, і довела що в таких умовах, все-таки можливо знайти свою половинку, адже після закінчення телепередачі, як зазвичай ні одна пара ще не зберегла своїх стосунків.

Чим займається зірка 9 сезону шоу "Холостяк" Микита Добринін?
Чим займається зірка 9 сезону шоу “Холостяк” Микита Добринін?

У шлюбі Микити та Дарії народився син і вони його назвали Левом. Микита почав активно вести свої соціальні мережі, тому що Даша Квіткова блогерка й оприлюднює своє життя в Instagram щодня і Микита підхопив цю хвилю. Все ж, попри красиву історію подружжя, вони не змогли вберегти цей шлюб, і невдовзі оголосили про своє розлучення. Зараз вони підтримують лише батьківські стосунки один між одним, адже прагнуть виховувати свого сина у взаєморозумінні. Зараз Лев живе разом з матір’ю, але часто він з’являється у stories Микити, тому можна зробити висновок, що хлопчик зростає у любові обох батьків.

Чим займається зірка 9 сезону шоу "Холостяк" Микита Добринін?
Чим займається зірка 9 сезону шоу “Холостяк” Микита Добринін?

Зараз Микита продовжує вести свій блог та активно займається своєю карʼєрою не покидаючи амбітних зусиль, зʼявляється у різних шоу та активно привертає до себе все більше уваги чим так захоплює публіку.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.