“Ми очікуємо на дитину”: Монатік та його дружина Ірина стануть батьками втретє – щасливе вагітне фото

Дмитро Монатік - справжній сім'янин, який час від часу радує фанатів родинним контентом. Цього разу він повідомив супер новину в своїх соціальних мережах - співак втретє стане батьком.

Відомий український співак Монатік поділився важливою новиною через свою сторінку в Instagram. Артист повідомив, що його сім’я готується до приємної події – він стане батьком втретє. Для того, щоб сповістити про це своїх прихильників, співак опублікував фотографію, на якій разом з дружиною постають перед камерою, їхні обличчя частково сховані за газетами. На цих газетах було написано, що сім’я чекає на поповнення.

Дмитро Монатік розповів, що втретє стане батьком. Фото з Instagram @monatik_official
Дмитро Монатік розповів, що втретє стане батьком. Фото з Instagram @monatik_official

Ця новина миттєво привернула увагу не тільки фанатів, але і колег. Вже в перші хвилини після публікації, багато відомих українських артистів поспішили висловити свої привітання в коментарях. Серед тих, хто відзначився, були Надя Дорофєєва, Ксенія Мішина, Джамала, Дантес та інші зірки українського шоу-бізнесу.

Відомо, що подружжя вже має двох синів: Данила і Платона. Схоже, що сім’я Монатіків хоче дівчинку, аби розбавити хлопчачу компанію, але поки що невідомо хто буде. Можливо в майбутньому подружжя проведе гендер паті, де буде відомо стать третьої дитини.

Дмитро Монатік розповів, що втретє стане батьком. Фото з Instagram @monatik_official
Дмитро Монатік розповів, що втретє стане батьком. Фото з Instagram @monatik_official

Їхня сім’я завжди привертала увагу публіки не лише завдяки успіхам у творчій діяльності Монатіка, але і завдяки щасливим моментам в особистому житті. Зараз, коли в сім’ї очікується ще одне поповнення, це ще раз підкреслює гармонію і щастя, яке панує у їхньому домі.

Своєю публікацією артист ще раз довів, що його сім’я є важливою частиною його життя і творчості. Відомий своїм чуттєвим ставленням до особистих моментів, Монатік продовжує ділитися з шанувальниками не тільки своїми професійними досягненнями, але й радощами особистого життя, що додає ще більше теплоти до його образу в очах публіки.

Нові статті

Схожі статті

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.

“Не планувала, чесно кажучи”: Могилевська вперше розповіла про те, як стала мамою двох дівчат – 13 і 4 роки

Наталія Могилевська нещодавно стала мамою двох дівчаток, але чи було це в її планах - співачка розкрила всі карти про всиновлення дітей. Подробиці.

Її життя змінилось на 360 градусів: куди зникла 35-річна зірка жіночого тріо Єва Бушміна – не в Україні

Єва Бушміна була впізнаваною артисткою своїх часів і під час участі у "Фабриці зірок" і під час перебування у жіночому гурті, але зараз все змінилось - чим займається співачка?

“Зловив зіркову хворобу”: екс-учасник “Океан Ельзи” розповів про “викрутаси” Вакарчука на піку популярності

Святослав Вакарчук вражає своєю силою духу та надихає мільйони українців, але не завжди так було - екс-учасник гурту "Океан Ельзи" Павло Гудімов розповів, як той "зазнався" через шалену славу.