“Чи багато це, чи мало?”: співачка Злата Огнєвіч розповіла, скільки годин на добу працює – міри не існує

Злата Огнєвіч є активною користувачкою соціальних мереж. На своїй сторінці Instagram 38-річна співачка розповіла, скільки годин на добу вона приділяє роботі. Багато це чи мало – як вважаєте?

Злата Огнєвіч, яку насправді звуть Інна Бордюг – українська співачка і телеведуча. В 2013 році вона представляла Україну на міжнародному пісенному конкурсі “Євробачення” та й взагалі – з ранніх років звикла багато працювати.

Злата добре знайома із сільським господарством, адже в дитинстві на літніх канікулах часто бувала в бабусі у селі і пасла там кіз. Зараз артистка теж постійно працює, встигаючи приділяти увагу спілкуванню у соцмережах, цікавим публікаціям з рецептами та спортивним тренуванням.

Днями Злата Огнєвіч поділилася із своїми прихильниками інформацією про те, скільки годин на добу їй доводиться працювати. В Stories Instagram вона розповіла, що приділяє щодня роботі по… 18 годин.

Багато це чи мало? — спитала користувачів соцмереж виконавиця.

І сама ж відповіла на власне питання:

Думаю, точної міри не існує

Свій допис артистка супроводила власною світлиною. Помітно, що Злата сидить в кріслі автомобілю, вдягнена у легкий літній піджак без рукавів з малюнком-клітинкою. В артистки — стомлений погляд, але попри втому вона продовжує рухатись вперед – назустріч новому дню. Адже коли займаєшся улюбленою справою, то втома після 18 годин праці майже не відчувається.

Злата Огнєвіч розповіла, скільки годин на добу працює
Злата Огнєвіч розповіла, скільки годин на добу працює

До речі, раніше Злата Огнєвіч зізнавалася, що захоплення музикою в неї зʼявилося завдяки її мамі. Коли матуся Злати була ще маленькою, то дуже полюбляла співати. Але одного разу сталося так, що дівчинка зірвала голос і в подальшому не змогла розвивати свій співочий талант. До того ж, бабуся Злати не захотіла чи не змогла віддати свою доньку в музичну школу.

Мама виросла, народила свою донечку. Коли стало зрозуміло, що Злата також добре співає – її матуся вирішила в ній втілити свою дівчачу мрію. Завдяки маминим зусиллям Злата Огнєвіч змогла досягти успіху в своїй творчій діяльності.

Нові статті

Схожі статті

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.

“Не планувала, чесно кажучи”: Могилевська вперше розповіла про те, як стала мамою двох дівчат – 13 і 4 роки

Наталія Могилевська нещодавно стала мамою двох дівчаток, але чи було це в її планах - співачка розкрила всі карти про всиновлення дітей. Подробиці.