“Служить Олежка”: Королева ночі Полякова за 20 днів до Дня Незалежності висміяла втікача Винника зі сцени

Співачка Оля Полякова прямо зі сцени різко висловилася про свого колегу Олега Винника. Що сказала Королева ночі про кумира усіх вовчиць, який понад 2 роки тому виїхав з України в Німеччину?

Королева ночі Оля Полякова різко висловилась на адресу свого колеги-втікача Олега Винника. Як відомо, кумир усіх вовчиць чкурнув за кордон ще на початку повномасштабного вторгнення – у лютому 2022 року.

Зараз Винник живе в Німеччині разом із своєю бек-вокалісткою та дружиною Таїсією Сватко (Таюне).

Оля Полякова різко висловилася про Олега Винника
Оля Полякова різко висловилася про Олега Винника

Відома українська виконавиця Оля Полякова згадала про Олега Винника прямо зі сцени. Артистка приймала участь у зйомках концерту “Музична платформа України”, що присвячений національному святу – Дню Незалежності. Його в нашій країні святкуватимуть 24 серпня, але артисти та знімальна команда почали готуватись до урочистостей заздалегідь.

Отже, зйомки концерту відбувалися 3 серпня, у суботу. Окрім Олі Полякової в ньому приймали участь й інші українські зірки. Зокрема, серед них був співак та продюсер Геннадій Вітер, який вів захід. До речі, саме його часто порівнюють із Олегом Винником – через схожість творчого репертуару та зовнішності.

Оля Полякова, яка приймала участь у зйомках – також не обійшла увагою схожість Геннадія Вітера із Винником. Співачка зазначила, що ведучий є справжньою копією кумира усіх вовчиць. Зокрема, вона запросила Вітера на сцену та зазначила, що це місце поки що ніким не зайняте.

Оля Полякова та Олег Винник раніше були добрими друзями
Оля Полякова та Олег Винник раніше були добрими друзями

У відповідь шоумен сказав, що вовчиці Олега Винника не дозволять зайняте місце кумира в шоу-бізнесі. За словами Вітера – прихильниці співака-втікача вийдуть усією гурьбою на сцену і… “буде йому горе”.

Оля Полякова вирішила пожартувати на цю тему та промовила:

Вони всі в Німеччині, там, де служить наш Олежка – в німецькій теробороні – сміючись, зазначила артистка

До початку повномасштабного вторгнення росіян Полякова та Винник були добрими друзями.

Артисти підтримували один одного та часто зʼявлялися разом на публіці. Однак після еміграції Винника до Європи звʼязок обірвався. Зараз Оля Полякова з Винником не спілкується.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.