Гарно прибирала вдома, але їй це не допомогло: чому Остапчук обрав молоду директорку салону, а не Христину

Володимир Остапчук розлучився зі своєю другою дружиною Христиною Горняк восени 2022 року. Згодом стало відомо, що телеведучий знайшов собі нову пасію. Чим привабила його журналістка Катя Полтавська?

Теле- і радіоведучий Володимир Остапчук в свої 39 років готується стати батьком втрєте.

Кохана дружина, 24 річна Катерина Полтавська через 4 місяці подарує йому сина.

Остапчук був одружений тричі. Його першою дружиною була Олена Войченко. В шлюбі вони прожили 12 років і народили двох дітей: сина Евана і доньку Емілію. В жовтні 2019 року стало відомо, що подружжя подали на розлучення.

Вже через півроку після розриву Володимир Остапчук знайшов собі нову пасію – нотаріуса Христину Горняк. Другий шлюб шоумена проіснував набагато менше. Пара розірвала офіційні стосунки в 2022 році, а ініціатором розставання стала Горняк. Згодом екс-дружина Остапчука зізнавалась, що головною причиною розлучення стала неприйнятна для неї ситуація через порушення табу в стосунках.

Горняк розповідала, що навіть у момент розставання в неї залишалися почуття до Володимира. Однак її принциповість та ситуація, яка склалась між ними на той момент — змусила Христину піти на кардинальні міри.

До речі, Володимир Остапчук щиро намагався відновити стосунки з Горняк та запропонував їй договір про… дарування нерухомого майна. Однак колишня йому відмовила. Христина вважає, що через це шоумен тримає на неї особисту образу. Про це свідчить, зокрема і те, що він у річницю шлюбу з нею повідомив про… річницю нових стосунків із молодою журналісткою Катериною Полтавською.

Володимир Остапчук розповів, чому обрав Полтавську замість Горняк
Володимир Остапчук розповів, чому обрав Полтавську замість Горняк

Зі своєю третьою обраницею Катею Полтавською, яка молодша за нього на 15 років, Остапчук почав зустрічатись через невеликий проміжок часу після другого розлучення. Чим ця молода особа привабила ведучого, що він так швидко забув про хазяйновиту Христину Горняк, яка і вдома сама може прибратись, і за зовнішністю не забуває слідкувати?

Володимир Остапчук в минулому розповідав, що в жінках його приваблюють гострий розум та гарне почуття гумору. Імовірно, такі якості характеру є і в 24-річної Каті Полтавської, яка стала для зіркового ведучого і коханою жінкою, і турботливою дружиною. А невдовзі – ще і подарує йому сина.

До речі, за зізнанням Полтавської – після одруження навесні 2024 року вона взяла собі прізвище чоловіка, Остапчук. Вони не влаштовували омріяне весілля, а обмежились тільки розписом та невеличким банкетом. Урочисті заходи молодята відклали на більш сприятливий час.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.