Почалося доросле життя: 12-річний син Ксенії Мішиної поїхав з дому, залишивши маму сам на сам з собакою

35-річна українська акторка Ксенія Мішина повідомила, що залишилась вдома сама. Її 12-річний син Платон став зовсім дорослим і вирішив поїхати у подорож без зіркової мами. Куди поїхав хлопець?

Популярна українська акторка та екс-учасниця проєкту “Холостячка” Ксенія Мішина на особистій сторінці в Instagram розповіла цікаві подробиці з материнського життя. Як відомо, зірка самотужки виховує сина Платона, якому навесні цього року виповнилося 12 років.

Нещодавно мама разом із сином їздили в літню подорож за кордон. Маленька родина побувала в Америці та завітала до маленького містечка Ліхтенштейн. Зараз Мішина вже повернулася до Києва разом із Платоном, але невдовзі їм довелось розлучитись.

Син артистки вирішив, що прийшов час становитися самостійним. І тому вирушив в подорож самостійно. Адже коли, як не влітку, під час шкільних канікул — активно проводити час у нових місцевостях? Куди ж поїхав Платон Мішин?

За зізнанням його знаменитої мами – хлопець відправився до літнього табору. Там в нього запланована насичена програма відпочинку. Відтак, 12-річний школяр проводитиме літні канікули, буде знайомитись із новими людьми, заводити друзів та займатись іншими різновидами активної діяльності.

За словами Мішиної – в сина цього літа розпочалося справжнє доросле життя. Втім, хлопчину цей факт зовсім не засмутив. Навпаки, Платон перебував в очікуванні нових пригод і весело махав мамі з вікна потягу.

Син Ксенії Мішиної відправився в подорож самостійно
Син Ксенії Мішиної відправився в подорож самостійно

Ксенія Мішина прийшла проводити сина на вокзал і посадила його у потяг. На ньому він рушив у свою першу самостійну подорож. Акторка ж залишилась вдома наодинці із пухнастим песиком Одіном. Вона також зізналася, що з самого ранку, як тільки прокинулася – вже почала сумувати за Платоном.

Акторка не повідомила, чи надовго її нащадок відправився у дитячий табір. Втім, самостійність хлопця стала приводом для гордості його зіркової матусі.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.