“У нас постійно були конфлікти”: 47-річна Камалія зізналась, що розлучилась з Мохаммадом Захуром через іншу

Українська Леді Гага Камалія нещодавно розлучилась з пакистанським мільярдером після 20 років шлюбу та все це сталося через одну жінку - хто вона?

Українська співачка Камалія розповіла про причини розлучення з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром, вказавши на неприязнь доньки бізнесмена від першого шлюбу як одну з основних причин їхнього розриву. Артистка детально описала свої стосунки з цією дівчиною, зізнавшись, що між ними не склалося.

Камалія зазначила, що знайомство з Тетяною, донькою Захура, відбулося, коли співачка була на восьмому місяці вагітності. Зустріч сталася за ініціативи самого Захура, який хотів, щоб Тетяна та її нова мачуха познайомилися перед народженням дівчаток-сестричок.

Камалія зізналась, як до розлучення з пакистанським мільярдером причетна його донька
Камалія зізналась, як до розлучення з пакистанським мільярдером причетна його донька

Співачка зізналася, що між нею та Тетяною постійно виникали конфлікти. Дівчина не бажала спілкуватися з Камалією і їхні відносини залишалися напруженими. Камалія також згадала про холодний прийом та ревнощі, які вона відчувала, навіть під час святкування свого дня народження у ресторані, коли Тетяна приїхала привітати її.

Після початку повномасштабного вторгнення мільярдер вирішив, що Камалія разом із їхніми доньками Арабеллою та Мірабеллою повинні переїхати до Великої Британії, де вже жила Тетяна. Він вважав, що таким чином родина зможе зблизитися. Проте, очікування мільярдера не справдилися, оскільки взаємини між Камалією та Тетяною тільки погіршилися.

Камалія зізналась, як до розлучення з пакистанським мільярдером причетна його донька
Камалія зізналась, як до розлучення з пакистанським мільярдером причетна його донька

Тетяна, яка є дочкою росіянки, також відчувала неприязнь до критики на адресу росіян, що висловлювала Камалія. Через це донька Захура почала вчиняти помсти. Камалія намагалася розповісти Захуру про ситуацію, але він не сприймав її слова серйозно. Вона спочатку відмовлялася від відвідувань певного будинку, проте Захур сподівався, що це допоможе зміцнити їхні стосунки.

Камалія зізналась, як до розлучення з пакистанським мільярдером причетна його донька
Камалія зізналась, як до розлучення з пакистанським мільярдером причетна його донька

Однак конфлікти ставали дедалі частішими: з’явилася одна сутичка, потім інша, і так далі. Камалія очікувала, що її чоловік висловить підтримку і попросить Тетяну поважати її як дружину та матір їхніх дітей, але цього не сталося. Відсутність підтримки від чоловіка змусила Камалію відчувати себе самотньою та непотрібною.

Її стан емоційного виснаження дійшов до критичної межі, і вона вирішила розглянути можливість розлучення. Рішення про розлучення стало остаточним після того, як Захур вимовив слова, що позначили межу терпіння Камалії: він заявив, що готовий розлучитися з нею швидше, ніж залишити свою доньку Тетяну. Незважаючи на розставання, вони продовжують підтримувати стосунки і часто проводять час разом.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.