“Мене обікрали на змаганнях”: 33-річний борець Жан Беленюк розповів, що сталося та як зникли його речі

Жан Беленюк став бронзовим призером на Олімпійських іграх 2024 в Парижі, але змагання закінчились не так, як хотілося б - який сюрприз чекав на спортсмена?

33-річний український атлет Жан Беленюк, який цього року здобув бронзову медаль на Олімпійських іграх, поділився сумною новиною про крадіжку, що сталася під час змагань. Інформацію про цей інцидент він оприлюднив через свою сторінку в соціальній мережі Інстаграм.

Як стало відомо, в Парижі, де проходили олімпійські змагання, у борця був викрадений годинник. Беленюк не уточнив точну вартість втраченого аксесуара, проте він зазначив, що його випадок не єдиний. Згідно з його словами, інші спортсмени також стали жертвами крадіжок, серед яких були випадки зникнення грошей та особистих речей.

Жан Беленюк розповів, що його обікрали прямо під час Олімпіади-2024 в Парижі. Фото з Instagram @zhanbeleniuk
Жан Беленюк розповів, що його обікрали прямо під час Олімпіади-2024 в Парижі. Фото з Instagram @zhanbeleniuk

Жан Беленюк висловив припущення, що крадіжки в олімпійському містечку могли бути вчинені прибиральниками. За його словами, злочинці могли діяти наприкінці Олімпіади, коли ризик швидкого виявлення крадія був меншим, оскільки у спортсменів не залишалося достатньо часу для виявлення вкрадених предметів і повідомлення про інцидент.

Беленюк також згадав, що подібні інциденти мали місце і раніше, наприклад, на Олімпійських іграх у Бразилії, де крадіжки відбувалися досить часто. Проте у Франції, на його думку, ситуація з крадіжками менш поширена, а крадії більш обережні у своїй діяльності.

Жан Беленюк розповів, що його обікрали прямо під час Олімпіади-2024 в Парижі
Жан Беленюк розповів, що його обікрали прямо під час Олімпіади-2024 в Парижі

Нагадаємо, що 8 серпня 2024 року, під час Олімпіади у Франції, Жан Беленюк здобув бронзову медаль у греко-римській боротьбі. У фінальному поєдинку він зустрівся з польським борцем Аркадіушем Кулиничем і переміг його. Після завершення поєдинку Беленюк виконав танець гопак та зняв своє спортивне взуття, що стало символічним завершенням його спортивної кар’єри.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.