Важко повірити, що всі 3 дружини Володимира Остапчука такі схожі: вибирає жінок з одним типажем – фотофакт

Ведучий Володимир Остапчук до 39 років побував в шлюбі тричі. Зараз він щасливий із Катериною Полтавською, що молодша від нього на 16 років. Зовні вона схожа на двох його попередніх обраниць.

Особисте життя 39-річного Володимира Остапчука дедалі більше продовжує дивувати суспільство. Чоловік був одружений тричі та пережив два розлучення. Під час розставання з колишніми не обходилося без скандалів, але зірковий ведучий продовжував вірити в справжнє кохання та знов обирав для себе жінку, схожу за типажем на екс-обраниць.

Пропонуємо подивитись, як виглядають усі три жінки Остапчука. Чи насправді вони схожі одна на одну?

Олена Войченко – дружина № 1

В 2007 році Володимир Остапчук одружився вперше. Його обраницею стала перекладачка Олена Войченко. Познайомилися вони ще за студентських років. На той момент Остапчук навчався на другому курсі інституту, а Войченко була першокурсницею. Зараз їй 38 років.

Володимир Остапчук з першою дружиною Оленою Войченко
Володимир Остапчук з першою дружиною Оленою Войченко

Войченко народила чоловікові доньку Емілію та сина Евана-Олександра. Жінка має темне волосся середньої довжини – так само, як і наступні дві обраниці ведучого.

Христина Горняк – дружина № 2

Другий шлюб стався в житті Володимира Остапчука майже відразу після його розлучення із першою дружиною. Нову обраницю знаменитості звали Христина Горняк. Дівчина була на 2 роки молодшою від Остапчука і зовні дуже походила на його колишню, Олену Войченко. Принаймні, колір волосся та риси обличчя мали певні спільні деталі.

Володимир Остапчук з другою дружиною Христиною Горняк
Володимир Остапчук з другою дружиною Христиною Горняк

Зіркова пара Остапчука та Горняк прожила разом близько двох років. Втім, в 2022 році в Мережі стали ширитися чутки про імовірне розлучення пари. Врешті решт вони підтвердилися.

Дітей в другому шлюбі у Остапчука не було.

Катерина Полтавська – дружина № 3

Третя дружина Володимира Остапчука — 24-річна журналістка з Києва Катерина Полтавська. Вона – наймолодша в порівнянні з попередницями і на 16 років молодша від самого шоумена.

Володимир Остапчук з третьою дружиною Катериною Полтавською
Володимир Остапчук з третьою дружиною Катериною Полтавською

Романтичні стосунки в цій парі розпочалися в грудні 2022 року. Влітку 2024-го стало відомо, що Катя Полтавська вагітна. Через кілька місяців вона подарує коханому Володимиру Остапчуку сина. До речі, зовні вона має такий самий типаж, як і попередні обраниці 39-річного чоловіка.

В Полтавської – правильні риси обличчя та темне волосся.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.