“Я здогадувалась”: Христина Решетнік розсекретила, ким хоче стати її 6-річний син – не ведучим “Холостяку”

Дружина ведучого Григорія Решетніка розсекретила, ким хоче бути їх син Дмитро. Зараз хлопчику 6 років, але він вже визначився з майбутньою професією. Чи піде він по слідах зіркового татуся?

34-річна Христина Решетнік, яка є дружиною популярного ведучого шоу “Холостяк” Григорія Решетніка — багатодітна мама. В шлюбі у подружжя народились троє хлопчиків. Найстарший Іван вже ходить до школи.

 

Середній Дмитрик, якому 6 років, але невдовзі виповниться 7.

 

Наймолодший серед братів – Сашко. Йому зараз 4 рочки.

 

В Stories Instagram зіркова мама нещодавно поділилась цікавою розмовою з одним із синочків – 6-річним Дмитриком. Христина спитала в хлопчика найактуальніше питання для багатьох батьків – ким він хоче стати, коли виросте?

Христина Решетнік спитала в 6-річного сина, ким він хоче стати, коли виросте
Христина Решетнік спитала в 6-річного сина, ким він хоче стати, коли виросте

Христина зізналася, що завжди дуже любить говорити зі своїми дітьми про життя.

 

Дмитрик у відповідь повідомив, що мріє про карʼєру футболіста.

 

Я здогадувалась – посміхнулась багатодітна мама

 

Вона також спитала в хлопчика, чому саме він обрав цей напрямок розвитку. На що Дмитро відповів ось так:

 

Тому що ти мене таким народила

 

Христина Решетнік також пофантазувала на тему футбольної карʼєри сина, уявивши, як колись вони з батьком з трибун великого стадіону будуть вболівати за Дмитрика, що забиватиме у ворота свої найкращі голи.

 

До речі, нещодавно 34-річна Христина поділилася планами щодо народження четвертої дитини. За словами блогерки – вони з чоловіком хочуть народити донечку або, якщо своєї не вийде, то вдочерити дівчинку-сироту.

Христина Решетнік поговорила із 6-річним сином і дізналась, ким він хоче стати, коли виросте
Христина Решетнік поговорила із 6-річним сином і дізналась, ким він хоче стати, коли виросте

Христина та Григорій Решетніки перебувають в шлюбі 14 років. Їх перше знайомство відбулося на знімальному майданчику. З 2020 року подружжя набуло статусу багатодітної родини. Але на досягнутому пара зупинятися не планує. Христина хоче народити синам молодшу сестричку, але поки що ці плани довелось відкласти через складну ситуацію в Україні.

До речі, чоловік Христини – Григорій Решетнік, зазначав, що імовірно вони і змінять свої плани та народять донечку раніше, аніж Україна здобуде перемогу.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.