“Старий став”: розповнілий Потап показався в Барселоні – бородатий дід Мороз для Снігуроньки Каменських

43-річний український музикант Потап показався в іспанській Барселоні у незвичному образі. Співак помітно розповнів, відростив сиву бороду і вдяг на голову панаму.

Український виконавець Потап продовжує підкорювати творчі висоти за кордоном. В перерві між роботою артист зробив селфі перед дзеркалом в одному з приміщень Барселони і здивував багатьох шанувальників своїм зовнішнім виглядом.

Перше, що кидається в очі при першому погляді на музиканта – це його дивакувата панама.

 

Вона схожа за стилем на ту, в які два роки тому виступав гурт “Калуш Оркестра” на міжнародному пісенному конкурсі “Євробачення”. Щоправда, колір головного убору музиканта – не рожевий, а синій.

Потап показав себе у новому образі: з сивою бородою та в панамі
Потап показав себе у новому образі: з сивою бородою та в панамі

Потап вдягнений у широкі темно-сірі шорти довжиною нижче коліна та білу футболку з якимось малюнком на грудях. Що саме намальовано на футболці – не видно, бо Потап натягнув поверх ще й велетенський строкатий гаманець. В руках співака помітно відразу 2 мобільних телефони, а ще – пачка цигарок.

 

Помітно, що Потап помітно погладшав, хоча й часто проводить вільний час на спортивному майданчику – за грою у баскетбол. Що одна нова деталь, яка зʼявилася в зовнішності віконавця – це сива неакуратна борода, яка робить його схожим на справжнісінького дідуся.

 

В коментарях до нової світлини багато прихильників розсипали компліменти улюбленому виконавцю.

Потап у новому образі показався у Барселоні
Потап у новому образі показався у Барселоні

Єдиний найкращий продюсер і автор пісень – написала одна з користувачок

 

Інші дописувачі назвали музиканта справжнім красенем і висловили сподівання на те, що він і надалі буде радувати прихильників своєю пісенною творчістю.

 

Були й такі, хто нагадав виконавцю про благодійність на потреби української армії. Ще одна дописувачка зазначила, що Потап в цьому образі дуже схожий на… Валерія Меладзе.

Крім того, дехто в коментарях помітив, що Потап помітно постарішав. Декому ж з прихильників цей образ українського артиста здався дуже стильним.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.