“Щастя”: 50-річна продюсерка Олена Мозгова показала, як сильно змінилася її дочка Соломія від Аксельрода

50-річна продюсерка Олена Мозгова похвалилася новим фото молодшої доньки Соломії. 9-річна дівчинка, яка гарно малює — зовні схожа на свою зіркову маму. Подивіться, як виглядає маленька художниця.

Відома українська продюсерка Олена Мозгова народила наймолодшу доньку Соломію у доволі пізньому віці – коли їй вже був 41 рік. Батьком дівчинки став музичний виконавець Володимир Ткаченко, що в сучасному шоу-бізнесі більш відомий як Девід Аксельрод.

Слід зазначити, що співак – майже на 10 років молодший за Олену Мозгову. Однак різниця у віці ніколи не заважає будувати особисте щастя – особливо, коли в парі вирує справжнє кохання.

Зараз доньці продюсерки та співака вже 9 років. Соломія росте творчою особистістю і любить малювати. Дівчинка часто радує знамениту матусю своїми художніми творами, а деякі з робіт зʼявляються на особистій сторінці Олени Мозгової у Facebook – в межах благодійних публікацій та зборів на потреби ЗСУ.

Днями Олена Мозгова показала, як виглядає її молодша донечка. Світлина з дівчинкою зроблена в автомобілі. Помітно, що Соломійка сидить на задньому сидінні машини із розпущеним волоссям та в строкатій літній сукні. Погляд маленької художниці спрямований безпосередньо в камеру, а фотографом, імовірно – була її мама.

Молодша донька Олени Мозгової - Соломія
Молодша донька Олени Мозгової – Соломія

Щастя виглядає саме так – підписала світлину Олена Мозгова

Судячи з фото, 9-річна Соломійка зовні схожа на матусю. В дівчинки такі ж витончені риси обличчя і східний профіль.

До речі, відразу після народження Соломії Олена Мозгова зізналась, що наважитись на ще одну дитину в такому зрілому віці – це справжнє щастя. Ще знаходячись при надії, майбутня мама пообіцяла, що буде присвячувати всю себе вихованню молодшенької донечки.

Окрім Соломійки в Олени Мозгової є ще 2 доньки: найстарша Зоя, якій вже виповнилося 30 років та середня Євгенія, яку продюсерка народила в шлюбі зі співаком Олександром Пономарьовим.

Зараз їй 26 років. З батьком старшої доньки Зої Мозгова розлучилась ще до народження дівчинки.

Нові статті

Схожі статті

“Не зникла, а почала жити”: чи спілкується 40-річна Слава Камінська з 38-річною екс-колегою Вікою Сміюхою

Хоч і гурт "НеАнгели" припинив своє існування, але здавалося, що Слава Камінська та Вікторія Сміюха залишаться друзями, а не екс-колегами - чи спілкуються співачки зараз?

З видом на море: 54-річна Ірина Білик показала свою розкішну квартиру в Одесі – у стилі мінімалізм

Незважаючи на те, що Ірина Білик має нерухомість за Києвом, співачка також придбала квартиру в Одесі з неймовірним краєвидом - як вона виглядає?

Посмішка одна на двох: Софія Ротару показалась разом із покійною мамою на архівних фото – “30 років тому”

Співачка Софія Ротару вшанувала пам'ять своєї матері та оприлюднила архівне фото разом з нею - виглядають такими щасливими в обіймах один одного.

Під кудлатим покривалом в оточенні білих троянд: Оля Полякова показала, чим вночі займається її донька Маша

Відома співачка Оля Полякова часто ділиться в соціальних мережах світлинами зі своєю старшою донькою Марією. В Stories Instagram артистка, зокрема, показала – чим займається її спадкоємиця ночами.