“У нас потрійне свято”: 30-річна ведуча ТСН Наталія Островська засвітила чоловіка на весільних фото

Наталія Островська пообіцяла своїм підписникам, що покаже чоловіка лише за однієї умови, але чи дотрималась ведуча ТСН своєї обіцянки? Подробиці.

Відома ведуча телеканалу 1+1 Наталя Островськ, оголосила про особливу подію у своєму житті. 17 серпня для неї стало днем трьох святкових подій.

В Instagram знаменитість поділилася радісною новиною про річницю свого шлюбу. З цієї нагоди вона вирішила оприлюднити рідкісне фото з їхнього весільного дня. На знімку Наталя зображена в елегантній білій сукні та фаті, а поруч з нею стоїть її чоловік у темному костюмі та білій сорочці, ніжно обіймаючи свою обраницю. Ведуча трохи розкрила особу свого партнера, але обличчя чоловіка на фотографії не було видно.

Ведуча ТСН Наталія Островська показала свого чоловіка. Фото з Instagram @nataliostrovska
Ведуча ТСН Наталія Островська показала свого чоловіка. Фото з Instagram @nataliostrovska

Однак святкування не обмежилися лише річницею шлюбу. Стало відомо, що саме в цей день їхній донечці Аґаті виповнюється дев’ять місяців.

Отже, 17 серпня став справжнім потрійним святом для родини Островської. Це був не лише день народження її чоловіка Богдана, але й річниця їхнього весілля, що запам’яталася назавжди, а також дев’ять місяців від народження їхньої доньки Аґати. Наталія від щирого серця висловила подяку своєму чоловікові за те, що він є її найкращим другом, підтримкою та розумінням, а також відзначила його роль як турботливого батька.

Ведуча ТСН Наталія Островська показала свого чоловіка. Фото з Instagram @nataliostrovska
Ведуча ТСН Наталія Островська показала свого чоловіка. Фото з Instagram @nataliostrovska

Нагадаємо, що раніше, коли Островська лише приєдналася до команди ведучих на телеканалі ТСН, вона мала намір показати свого чоловіка підписникам у соціальних мережах, але лише за умови, що її особиста сторінка набере велику кількість фоловерів. Однак, з часом її позиція щодо публічності особистого життя змінилася. Наталія вирішила залишити деякі моменти свого життя приватними, підкреслюючи важливість збереження сімейного затишку та підтримки чоловіка Богдана у його бажанні вести непублічний спосіб життя.

Нові статті

Схожі статті

Вивезла в ліс: Руслана Лижичко ошелешила знахідкою у себе вдома, від якої жінки “пищать” – реакція на відео

51-річна Руслана Лижичко поділилася неймовірною історією зі свого життя. Зустріч із володаркою полів могла б завершитись для останньої не дуже гарно, але Руслана показала приклад доброти.

Живе в “чайному будиночку” на 3 поверхи і куштує іспанські делікатеси: з чим залишилася Людмила Янукович

Залишив її саму, а вона й не проти: де оселилась Людмила Янукович і чим займається зараз - має розкішний маєток у Криму та власний бізнес. Подробиці.

Безцінний подарунок для мільйонера: 9-річний хлопчик сплутав багатія з безхатьком і подарував йому долар

Успішний бізнесмен Метт Бусбіс, якому вдалося побудувати статки на сотні мільйонів доларів – розповів про подарунок, який став для нього ціннішим за ці мільйони.

Головний “краш” Насті Каменських змінився до невпізнаваності: як виглядає Потап, якому в 43 роки дають 55

Схоже, що для Потапа життя за кордоном не пішло на користь, принаймні так вважають його фанати - репер різко змінився у зовнішності та погладшав.