“Приз був найменшим”: 37-річний Євген Клопотенко назвав суму, яку йому заплатили за перемогу в “МастерШеф”

Євген Клопотенко став переможцем кулінарного шоу "МастерШеф-5" та розповів, яку призову нагороду за це отримав - залишився без кубка та не тільки.

Відомий український кулінар Євген Клопотенко вперше поділився подробицями своєї перемоги на кулінарному шоу “МастерШеф”. У 2015 році він здобув перше місце в одному з найпопулярніших кулінарних проєктів України, проте його перемога не була такою значущою, як могло б здаватися на перший погляд.

За словами Клопотенка, він так і не отримав традиційний приз у вигляді кубка, який зазвичай дістається переможцям шоу. Пояснюючи цю ситуацію, він зазначив, що у 2015 році, в рік революційних подій та інших значних потрясінь в Україні, бюджет проєкту був скорочений. Як результат, гонорар для переможця був значно меншим у порівнянні з попередніми сезонами.

Євген Клопотенко розповів, скільки ж йому насправді дали за перемогу в МастерШеф
Євген Клопотенко розповів, скільки ж йому насправді дали за перемогу в МастерШеф

Замість звичайних 500 тисяч або мільйона гривень, які отримували попередні переможці, Клопотенко отримав всього 200 тисяч гривень. Після відрахування податків ця сума зменшилась до 180 тисяч гривень. Більшу частину цієї суми він витратив на навчання в школі.

Клопотенко підкреслив, що, враховуючи ці обставини, він не отримав не лише грошовий приз у повному обсязі, але і традиційний символ перемоги — кубок та зазначив, що його розповідь про ці деталі може викликати певні негативні наслідки, включаючи можливу реакцію організаторів шоу, які могли б його оштрафувати та забрати кубок, але цього не станеться, бо кубка в нього так і не було.

Євген Клопотенко розповів, скільки ж йому насправді дали за перемогу в МастерШеф
Євген Клопотенко розповів, скільки ж йому насправді дали за перемогу в МастерШеф

Останні місяці перед фіналом шоу стали для Євгена Клопотенка справжнім випробуванням. У цей період він зіткнувся з найбільшими труднощами через зростаючу конкуренцію серед інших учасників, які, зі свого боку, не залишали без уваги свою ворожість до нього. У таких умовах, за його словами, йому довелося боротися не тільки з зовнішніми труднощами, але й з власним стресом, намагаючись витримати цю напружену атмосферу.

Нові статті

Схожі статті

Вивезла в ліс: Руслана Лижичко ошелешила знахідкою у себе вдома, від якої жінки “пищать” – реакція на відео

51-річна Руслана Лижичко поділилася неймовірною історією зі свого життя. Зустріч із володаркою полів могла б завершитись для останньої не дуже гарно, але Руслана показала приклад доброти.

Живе в “чайному будиночку” на 3 поверхи і куштує іспанські делікатеси: з чим залишилася Людмила Янукович

Залишив її саму, а вона й не проти: де оселилась Людмила Янукович і чим займається зараз - має розкішний маєток у Криму та власний бізнес. Подробиці.

Безцінний подарунок для мільйонера: 9-річний хлопчик сплутав багатія з безхатьком і подарував йому долар

Успішний бізнесмен Метт Бусбіс, якому вдалося побудувати статки на сотні мільйонів доларів – розповів про подарунок, який став для нього ціннішим за ці мільйони.

Головний “краш” Насті Каменських змінився до невпізнаваності: як виглядає Потап, якому в 43 роки дають 55

Схоже, що для Потапа життя за кордоном не пішло на користь, принаймні так вважають його фанати - репер різко змінився у зовнішності та погладшав.