“Не знаю, як реагувати на це”: 31-річна Марія Яремчук розповіла, хто є хресним батьком її тримісячного сина

Довгий час Марії Яремчук та Олександру Пономарьову приписували роман, але як виявилось в артистки інший чоловік та дитина не від співака. Але хто ж став хрещеним батьком для сина?

Нещодавно Олександр Пономарьов вперше прокоментував чутки про свої стосунки з артисткою Марією Яремчук та можливе батьківство її дитини. Відомо, що в травні Яремчук вперше стала матір’ю, народивши сина, але сама співачка зазвичай є стриманою у спілкуванні про особисте життя.

Відомо також, що між Пономарьовим та Яремчук вже давно ходили чутки про романтичні стосунки, що викликало у шанувальників здогадки про можливе батьківство Олександра над новонародженим сином співачки.

Марія Яремчук зізналась, хто ж насправді є хресним батьком її сина
Марія Яремчук зізналась, хто ж насправді є хресним батьком її сина

Олександр розповів, що вперше дізнався про ці чутки через мережу і був сильно здивований. Він зізнався, що не знав, як правильно реагувати на подібну інформацію і відчував дискомфорт через можливе непорозуміння зі справжнім чоловіком Яремчук.

Співак зазначив, що він не бачився з Марією п’ять років, але новини, які обговорюють його ймовірне батьківство, були для нього шокуючими. Олександр Пономарьов поділився, що став хрещеним батьком сина Марії Яремчук, та не є батьком дитини. Він розповів, що отримав дзвінок від Марії, яка запропонувала йому стати хресним. Як зазначив виконавець, його статус у цій сімейній події – хрещений батько, і це сталося завдяки запрошенню від Марії.

Марія Яремчук зізналась, хто ж насправді є хресним батьком її сина
Марія Яремчук зізналась, хто ж насправді є хресним батьком її сина

Марія Яремчук є донькою відомого українського співака Назарія Яремчука, який залишив значний слід в історії української музики. Вона пішла слідом за батьком і також досягла успіху в музичній кар’єрі. Її шлях у шоу-бізнесі розпочався з участі в популярному телевізійному проєкті “Голос країни”, а пізніше вона представляла Україну на міжнародному конкурсі Євробачення, але згодом вирішила покинути сцену. Схоже, що найближчим часом співачка не планує повертатись на велику сцену.

Нові статті

Схожі статті

Безцінний подарунок для мільйонера: 9-річний хлопчик сплутав багатія з безхатьком і подарував йому долар

Успішний бізнесмен Метт Бусбіс, якому вдалося побудувати статки на сотні мільйонів доларів – розповів про подарунок, який став для нього ціннішим за ці мільйони.

Головний “краш” Насті Каменських змінився до невпізнаваності: як виглядає Потап, якому в 43 роки дають 55

Схоже, що для Потапа життя за кордоном не пішло на користь, принаймні так вважають його фанати - репер різко змінився у зовнішності та погладшав.

Всі знають її як бабусю в хустинці: мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь кардинально змінила імідж поза сценою

Інна Білоконь постає в яскравому образі в балеті Вєрки Сердючки, але насправді акторка виглядає зовсім не так, як ми звикли її бачити і виглядає значно молодшою,

Було 3 пропозиції руки та серця: 36-річний Дантес розповів, яким було знайомство з Дорофєєвою – це була доля

Володимир Дантес і Надя Дорофєєва пробули в шлюбі 7 років та їхня історія кохання почалась в досить неочікуваному місці, а саме в потязі - як все відбувалося?