Це Меладзе чи Павлік, якого грає Ступка? Віктор Павлік кардинально змінив імідж і перестав бути впізнаваним

Віктор Павлік дивує своїх фанатів та цього разу співак постав в абсолютно новому образі - з сивою бородою та густою шевелюрою. Які зміни відбулись в артиста?

Віктор Павлік поділився у своєму Instagram фото, яке викликало справжній фурор серед його шанувальників. На знімку видно, що Павлік суттєво змінив свій зовнішній вигляд. Замість звичної короткої зачіски, яка зазвичай була його візитною карткою, він постає перед публікою з довгим сивим волоссям та густою бородою.

Такий кардинальний контраст став несподіванкою для багатьох, адже новий образ співака суттєво відрізняється від того, до чого всі були звиклі.

Віктор Павлік приголомшив своїми кардинальними змінами у зовнішності. Фото з Instagram @viktorpavlik
Віктор Павлік приголомшив своїми кардинальними змінами у зовнішності. Фото з Instagram @viktorpavlik

У своїй публікації Віктор Павлік одягнений у стильний чорний костюм і прикрашений червоною бутоньєркою. Ніхто з його підписників не знає, чи це частина якогось нового проєкту, фотосесії чи, можливо, він знімається в кіно, адже сам співак не надав жодних подробиць про зміну свого іміджу. Проте, можна припустити, що цей образ має професійний характер, оскільки виглядає дуже ретельно продуманим і стильним.

Віктор Павлік приголомшив своїми кардинальними змінами у зовнішності
Віктор Павлік приголомшив своїми кардинальними змінами у зовнішності

Однак варто зазначити, що насправді борода і волосся Віктора Павліка є частиною перуки, яка надає йому нового вигляду. Більшість коментаторів захоплено відзначили, що такий вигляд ідеально підходить співакові, відзначаючи його елегантність. Відомий шоумен Павло Зібров, один з тих, хто залишив коментар під постом та не зміг стримати своє захоплення, підкресливши, що Віктор Павлік виглядає дуже привабливо і навіть пожартував, що йому варто купити перуку, аби підтримувати цей стиль на постійній основі.

Також фанати написали під фото, що не одразу впізнали співака в новому образі. Декілька користувачів соціальних мереж жартували, порівнюючи Віктора Павліка з персонажем, якого грає відомий актор Богдан Ступка.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.