“Злітай, я упіймаю”: Фагот показався разом зі своїм 14-річним сином Микитою та публічно звернувся до нього

Фагот вже понад 12 років перебуває в цивільному шлюбі з Ольгою Навроцькою та має він лише одного сина від попередніх стосунків з Анастасією - як виглядає хлопець?

Олег Михайлюта, який є одним з учасників популярного гурту “ТНМК” і відомий під сценічним ім’ям Фагот, поділився рідкісним знімком зі своїм сином. Цей особливий момент приурочений до важливої дати – 14-річчя його сина Микити. З нагоди цього свята артист вирішив присвятити пост в Instagram своєму нащадкові.

У публікації Фагот виклав знімок, на якому він разом з Микитою позує в обіймах перед камерою. Цей кадр є справжньою рідкістю, оскільки особисте життя артиста рідко потрапляє в об’єктиви камер. У своєму дописі Олег Михайлюта виразив свою вдячність синові за те, що той є частиною його життя, і побажав йому сміливо долати всі перешкоди, що трапляються на життєвому шляху. Артист запевнив Микиту в тому, що завжди буде поруч і готовий підтримати його у будь-якій ситуації.

Відомий співак Фагот показав, як виглядає його син Микита
Відомий співак Фагот показав, як виглядає його син Микита

Олег Михайлюта з гордістю згадує момент, коли 14 років тому він перерізав пуповину свого сина, який тепер вже став дорослим чоловіком. Музикант висловлює свою вдячність за те, що цей хлопець з’явився в його житті, і бажає йому щастя, запевняючи, що у нього все вийде. Він намагається підтримувати сина у всіх починаннях і обіцяє бути завжди поруч, готовим підставити плече.

Фагот виховує єдиного сина, який народився в стосунках з колишньою коханою Анастасією. Незважаючи на те, що стосунки з Анастасією закінчилися до народження Микити, музикант вирішив не відмовлятися від батьківських обов’язків. Він залишився на зв’язку з мамою хлопчика і підтримує з нею теплі стосунки.

Відомий співак Фагот показав, як виглядає його син Микита
Відомий співак Фагот показав, як виглядає його син Микита

На даний момент музикант у стосунках з Ольгою Навроцькою. За всі роки спільного життя з Ольгою, вони не мають спільних дітей.

Нові статті

Схожі статті

+1 учасник є! Відома співачка подала заявку на участь у Нацвідборі на Євробачення-2025 – шанси України

Тільки перший день подачі заявок, а вже є зареєстровані - хто з відомих співачок вже встиг зареєструватись на Нацвідбір на Євробачення-2025. Подробиці.

“Попередній досвід”: Тімур Мірошниченко розповів, чому його старша донька пішла в 1 клас аж у 8 років

Ведучий Тімур Мірошниченко розповів, як його названа донечка Ангеліна адаптується в школі та чому дівчинка пішла в 1 клас лише у 8 років. "Один Факт" розповість більше деталей про її шкільне життя.

Від першого ефіру до легенди: Історія “Сніданку з 1+1” очима ведучих Сенічкіна, Барбір, Гордєєва, Шовкопляс

Теплі ранки з улюбленими ведучими: як Сніданок з 1+1 дарує настрій мільйонам українців. Сенічкін, Барбір, Гордєєв та Шовкопляс розповіли, що відбувається за кадром зйомок.

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.